Ο Γιώργος Κυρλάκης είχε την καλοσύνη να μας παραχωρήσει μια συνέντευξη. Η συζήτηση υπήρξε όχι μόνον ενδιαφέρουσα αλλά και αρκετά εντυπωσιακή ως προς τις άγνωστες πτυχές της σταδιοδρομίας του. Άλλη μια φορά αποδεικνύεται, ότι τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του. Εμείς κάνουμε τα πάντα να συμβαίνουν! Διαβάστε την!
Ο κ. Γιώργος Κυρλάκης λειτουργεί ως Ασφαλιστικός Πράκτορας από το 1973! Ήταν, τότε 24 χρόνων. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο, Κρήτης, υπηρέτησε στο Λιμενικό και αργότερα μετοίκησε στον Πειραιά και αποφοίτησε από την τότε Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, σήμερα γνωστή ως «ΠΑΠΕΙ». Εργάστηκε αρχικά ως Λογιστής, αλλά έχοντας να μεγαλώσει 3 αδέλφια, γρήγορα αποφάσισε να κάνει και κάτι άλλο παράλληλα για να κερδίσει περισσότερα χρήματα! Έτσι, το 1975, άνοιξε το δικό του γραφείο στην ίδια Διεύθυνση στην οποία βρίσκεται σήμερα. Καραΐσκου 117, στον Πειραιά! Σήμερα, απασχολεί 28 άτομα, 26 από τα οποία σε εξαρτημένη θέση εργασίας. Οι μισοί, είναι πτυχιούχοι και ο τζίρος του σε Ασφάλιστρα φέτος θα περάσει τα 30 εκατ. ευρώ!
Η προσωπική παραγωγή του κυμαίνεται γύρω στα 5 εκατ. ευρώ, και 5 από τους υπαλλήλους του ασχολούνται με την εξυπηρέτηση του προσωπικού του χαρτοφυλακίου. Οι συνεργάτες του, ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πάνω από 120 άτομα. Τα στελέχη στα οποία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό επειδή τους επιτρέπει να λειτουργούν και Επιτελικά είναι: ο Α. Πιτσικάλης, Διευθυντής του Κλάδου Αυτοκινήτων, η Αννίτα Κωνσταντινίδου, Υπεύθυνη διαφόρων Κλάδων και ο Γ. Κοντογιάννης υπεύθυνος του Κλάδου Ζωής.
Η σύνθεση του χαρτοφυλακίου του περιλαμβάνει 60.000 αυτοκίνητα, (57%) του συνόλου, τα συμβόλαια Πυρός είναι γύρω στο (20%) και οι λοιποί κλάδοι αποτελούν το (23%) του χαρτοφυλακίου. Τα δε δηλωθέντα Κέρδη της Ανώνυμης Εταιρείας του μέσω της οποίας διοχετεύει όλες τις εργασίες του, τα τελευταία τρία χρόνια ήταν πάνω από 500.000 τον χρόνο! Είναι ένας από τους ελάχιστους Επιχειρηματίες που προκαταβάλει τους φόρους του για να γλιτώσει το 5% της έκπτωσης που προσφέρει η Εφορία. Έτσι, μέχρι και το 2008, έχει «κλείσει» τα βιβλία του.
Ο Γ. Κυρλάκης, όπως όλοι οι Επιχειρηματίες, αντιμετώπισε και μια αποτυχία. Ήταν το 1983, όταν ήταν ο νόμιμος αντιπρόσωπος της Λιβανέζικης Ασφαλιστικής Fidelity. Ήταν την εποχή που το Λίβανο βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση με το Ισραήλ και η Εταιρεία αναγκάστηκε να κάνει διακοπή των εργασιών της. Στην Ελλάδα, η Fidelity βρέθηκε να χρωστάει 30 εκατ. δρχ. περίπου και ο Γ. Κυρλάκης βρέθηκε στο γραφείο του… Μιλτιάδη Νεκτάριου, που ήταν τότε Σύμβουλος του Υπουργού Εμπορίου! Η σύντομη αυτή συζήτηση τότε ήταν ο λόγος που οι δύο άνδρες έγιναν φίλοι και διατήρησαν τη φιλία τους όλα τα επόμενα χρόνια. Η πρώτη κουβέντα του Νεκτάριου, τότε, ήταν: “Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές, τις ασφαλιστικές εισφορές, τους φόρους κτλ. που χρωστάει η Εταιρεία;”
Η απάντηση του Γ. Κυρλάκη ήταν αυτή που ξάφνιασε τον Νεκτάριο και τον έκανε να σηκώσει έκπληκτος το κεφάλι του και να του πει: “Δεν περίμενα αυτή την απάντηση. Σε συγχαίρω!”
Ο Κυρλάκης, τότε, είχε πει: “Θα αναλάβω προσωπικά να πληρώσω όλα τα χρέη της Fidelity”.
Και πράγματι, για τα επόμενα 10 χρόνια πλήρωνε προκειμένου να ξοφλήσει τα 30 εκατ. δρχ., που όπως και να τα σχολιάσουμε, ήταν τότε μια περιουσία για έναν νέο Πράκτορα! Αυτή η ιστορία δεν τα λέει όμως όλα, ως προς την ακεραιότητα του Γιώργου Κυρλάκη.
Η κατάσταση που δημοσίευσε ο κλαδικός τύπος για τις εταιρείες που έκλεισαν το 2002, και αναδημοσιεύουμε και εμείς στο τέλος του κειμένου, αποδεικνύει του λόγου το αληθές: Η στήλη των εκκρεμών ζημιών της Fidelity είναι… μηδενική!
Αργότερα, όταν το Ελληνικό Χρηματιστήριο ήταν στα πάνω του, το 1999, ο Γ. Κυρλάκης επένδυσε 10 εκατ. δρχ. σε διάφορες μετοχές και έξι μήνες μετά, όταν αυτές άξιζαν… 25 εκατ. δρχ. τις… πούλησε! Και το σημαντικότερο… δεν ξαναεπένδυσε ούτε μια δραχμή στο χρηματιστήριο! Είναι ίσως ένας από τους λίγους που βγήκε κερδισμένος από το Ελληνικό Χρηματιστήριο! Τυχαίο; Δεν νομίζουμε!
Ένα δείγμα του πόσο προσεκτικός είναι με τους πελάτες και τους συνεργάτες του είναι το εξής: Ο τζίρος του σε Ασφάλιστρα τα τελευταία 3 κρίσιμα χρόνια της χειρότερης Οικονομικής Κρίσης που υπέστη η χώρα μας, ήταν γύρω στα 75 εκατομμύρια ευρώ και οι σφραγισμένες επιταγές του δεν υπερέβησαν τα… 150.000! Από αυτά εισέπραξε τα… μισά!
Ποιο αντιπροσωπευτικό δείγμα νοικοκυρεμένου χαρτοφυλακίου από αυτό, δύσκολα μπορεί να υπάρξει.
Όμως, και στο κρισιμότερο σημείο αξιολόγησης ενός Πράκτορα, δηλαδή στις έγκαιρες αποδόσεις των παρακρατούμενων Ασφαλίστρων των Πελατών του προς τις Ασφαλιστικές Εταιρείες, ο Γ. Κυρλάκης βαθμολογείται με άριστα.
Ο CEO της Εθνικής, Μίνος Μωυσής, πολύ σωστά, δεν επέτρεψε σε κανένα Πράκτορα να πάει το ταξίδι της Εταιρείας αν χρωστούσε έστω και ένα ευρώ! Οι μόνοι που πήγαν στο ταξίδι της Εταιρείας από τους μεγάλους, ήταν ο Γ. Κυρλάκης και ο Γ. Χατζηθεοδοσίου!
Ο Γ. Κυρλάκης δεν έχει επιλέξει τη συνεργασία της «Πυραμίδας»! Δηλαδή, να συστήνει απευθείας στην Εταιρεία του διάφορους Πράκτορες και να περιορίζεται στην αμοιβή Σύστασης που του προσφέρει η Ασφαλιστική Εταιρεία μεταφέροντας τον Πιστωτικό κίνδυνο στην Ασφαλιστική Εταιρεία. Προτιμά να υποβάλλει τις εργασίες των συνεργατών του Πρακτόρων μέσω της εταιρείας του, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη του πιστωτικού κινδύνου. Για αυτό εξάλλου, τονίζει, ότι είναι πολύ αυστηρός στις συναλλαγές του με τους συνεργαζόμενους Πράκτορες!
Το Μάρκετινγκ του Γ. Κυρλάκη έχει επικεντρωθεί στην, από αρχαιοτάτων χρόνων μέθοδο της «Ποιοτικής Εργασίας». Δίνει ιδιαίτερη σημασία στο «Μάνατζμεντ των Ζημιών» των Πελατών του, κατορθώνοντας να διατηρεί τις λεπτές Ισορροπίες της ταυτόχρονης «Εξυπηρέτησης και των δύο Πλευρών». Τόσο του Πελάτη, όσο και της Ασφαλιστικής Εταιρείας. Ένα ζωντανό πρόσφατο Παράδειγμα υπήρξε η πυρκαγιά του σουπερμάρκετ «Σκλαβενίτη»:Την 1/8/2009, η Πυρκαγιά του καταστήματος του Σκλαβενίτη, αποτιμήθηκε στα 7,5 εκατ. ευρώ. Στις 2/8/2009, η Generali, που ηγείτο του Συμβολαίου κατά 30% και οι συμμετέχουσες λοιπές εταιρείες, έδιναν στον Γ. Κυρλάκη ως προκαταβολή, μία επιταγή ύψους 1,8 εκατ. ευρώ για να την αποδώσει στον Σκλαβενίτη! Φυσικά, ο Σκλαβενίτης έμεινε άφωνος. Πώς είναι δυνατόν να μην «πίνει νερό στο όνομά του» και να μη τον συστήνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί!
Αυτές οι Δυνατές «Σχέσεις Ζωής» είναι που χτίζουν και διατηρούν ζωντανό τον Θεσμό των Ασφαλειών, παρόλη την κακομεταχείριση που του έχουμε επιφυλάξει όλα αυτά τα χρόνια!
Ο λόγος της άμεσης ανταπόκρισης των Εταιρειών, δήλωσε ο Γ. Κυρλάκης, πέρα από την άψογη αντίδραση του CEO της Generali, Δημητρίου, και των λοιπών CEO των συμμετεχόντων Εταιρειών, ήταν επειδή ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε δόλος στη φωτιά! Τέλος Οκτωβρίου, του ιδίου έτους, η ζημιά εξοφλήθηκε πλήρως. Οι συμμετέχοντες Εταιρείες ήταν: Εθνική, Groupama, Chartis, Interasco, Interamerican, Aigaion! Όλες αυτές οι Εταιρείες, φυσικά, δικαιούνται τα συγχαρητήρια του Θεσμού!
Όταν λέμε ότι ο Γ. Κυρλάκης ασχολείται με το «Μάνατζμεντ των Ζημιών» εννοούμε το εξής:
Έπεισε τον Σκλαβενίτη να μη δώσει εργολαβικά την ανακατασκευή του Καταστήματος σε ένα εργολάβο, αλλά να τη δώσει σε μεμονωμένους τεχνίτες, βοηθώντας στην επιλογή τους και ο ίδιος. Το αποτέλεσμα ήταν το κόστος της ζημιάς να μειωθεί κατά 2 εκατ. ευρώ!
Επίσης, ο ίδιος Γ. Κυρλάκης, επικοινωνούσε κάθε μέρα και για δύο μήνες με τους Προμηθευτές του Σκλαβενίτη, προκειμένου να τους πείσει να δεχτούν την επιστροφή αρκετών εμπορευμάτων που δεν είχαν θιγεί από τη φωτιά, εκτός από τη συσκευασία τους, προκειμένου να τον πιστώσουν με την αξία τους και να μειωθεί ακόμη περισσότερο το ύψος της αποζημίωσης!
Δεν είναι, σεβαστοί αναγνώστες, αυτές οι περιπτώσεις ένα δείγμα της Αξίας και Χρησιμότητας του Ιερού Θεσμού της Ασφάλισης;
Όταν το «ID» και το «ΕΜ&Μ» αναφέρονται στην «Πρόσθετη Αξία» που πρέπει να προσφέρει ο Διαμεσολαβητής, εννοούν ακριβώς αυτού του είδους της Εξυπηρέτησης Πελατών! Αυτό αποτελεί παράδειγμα «Πρόσθετης Αξίας» που δικαιολογεί απόλυτα το ύψος των προμηθειών που εισπράττει ο επαγγελματίας Πράκτορας!
Δεν είναι απαράδεκτο, αυτές οι περιπτώσεις να μην προβάλλονται συστηματικά από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών για να θυμίζουμε στο ευρύτερο κοινό τη σημασία των Υπηρεσιών που προσφέρουμε στην Οικονομία της χώρας… και να ισορροπούμε κάπως την αρνητική εικόνα του κλάδου αυτοκινήτων και των απατεώνων Ασφαλιστών;
Αν η ΕΑΕΕ, αποφάσιζε να εκπαραθυρώσει έγκαιρα τους δύο-τρεις μεγαλοαπατεώνες που ρήμαξαν στην κυριολεξία τον Θεσμό, εταιρείες και πράκτορες, δεν θα είχαμε γλιτώσει από όλες αυτές τις θλιβερές εντυπώσεις; Δυστυχώς καμία εταιρεία δεν κούνησε ούτε το δακτυλάκι της, προτιμώντας την πολιτική του Πόντιου Πιλάτου.
Έχουν ή δεν έχουν την Ηθική Υποχρέωση οι επικεφαλείς των Εταιρειών να διαφυλάξουν τον Θεσμό;
Μας ανέφερε ο Γ. Κυρλάκης και ένα δυσάρεστο γεγονός που πρόσεξε σε ένα συνέδριο μεγάλης εταιρείας. Πρόσεξα, είπε, ότι μεταξύ των καλεσμένων Πρακτόρων ήταν και ένας συνάδελφος που είχε υποστεί κατασχέσεις λόγω υπεξαιρέσεων ασφαλίστρων!
Δήλωσε, επίσης ότι θεωρεί άδικη την αύξηση του δικαιώματος συμβολαίου κατά 30% στο οποίο δεν δικαιούνται οι συνάδελφοι την προμήθειά τους.
Μερικοί από τους Πελάτες του Γ. Κυρλάκη είναι τα Σουπερμάρκετ Σκλαβενίτη, η Λάμδα (πρώην Λάντσια), η Fiat, Κορφιάτης, ΒΜW, το Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Πειραιά, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά και άλλοι.
Η 28χρονη κόρη του Κωνσταντίνα, (Τάνια), ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και ίδρυσε μια Μεσιτική με στόχο να την τοποθετήσει στην κορυφή των Μεσιτών της χώρας. Είναι κάτοχος πτυχίου Masters στο Risk Management από το City Λονδίνου.
Ευχόμαστε η Τάνια να ακολουθήσει την πετυχημένη ιστορική διαδρομή του πατέρα της , να συνεχίσει την Προσφορά του στον Κλάδο, αλλά και να τον ξεπεράσει!
Θεωρούμε τιμή μας να φιλοξενούμε στην Ιστοσελίδα μας Επαγγελματίες αυτού του επιπέδου.
Πρός Γιαννη Γ τον καπετάνιο
τα βλέπεις γιάννη μου? για αυτό σου λέω μη μας κουβαδιάζεις όλους, επειδή είχες έναν κακό ασφαλιστή.
είμαστε και άλλοι σαν τον κύριο Κυρλάκη δηλαδή σοβαροι επαγγελαμτίες
ευχαριστώ και τον Μωράκη και τον Κυρλάκη που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δίνουν την δυνατότητα σε αναγνώστες του site να δούν και μια άλλη πλευρά μας γιατί τελευταία όλα τα άσχημα παρουσιάζονται.
καλημέρα και να ακολουθήσουν και να προβάλονται κάθε τόσο και άλλα παραδείγματα πρός μίμηση.
Ευγε!!!Αυτά είναι παραδείγματα προς μίμησηΚαι θα παρακαλούσα τους διαχειριστές του site να προβάλλουν τέτοια παραδείγματα προς μίμηση.Τα έχει ανάγκη ο κλάδος αλλά και οι ασφαλισμένοι των οποίων η εμπιστοσύνη έχει κλονιστεί σε υπερθετικό βαθμό από κάποιους , ευτυχώς μειοψηφία, που κατέστρεψαν περιουσίες, φάγανε λεφτά ασφαλισμένων και χαρτοφυλάκια ασφαλιστών.Να λέμε τα στραβά αλλά και να προβάλλουμε τα σωστά.
ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ. ΔΗΛ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ Π.Χ. 3 %. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ, ΣΕΡΒΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΤΕΓΗ Κ.Λ.Π.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΥΓΙΗ ΔΙΚΤΥΑ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ AGENCY, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΩΣ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ.
ΠΡΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΒΑΙΝΕΙ ΜΕ 3% ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕΡΒΙΣ, ΕΚΑΠΙΔΕΥΣΗ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΚΑΘΑΡΊΣΤΡΙΑ, ΚΑΦΕΔΕΣ, ΣΤΕΓΗ !!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΕΣΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ? ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
ΕΛΕΟΣ
Η ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Η ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΑς ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 3% ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ Π.Χ. CAPITAL? ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ……………..
ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΩΝ ΠΟΥΧΟΥΝΕ ΡΟΚΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ (ΤΡΕΧΟΝ ) ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ , ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΕ ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ…………..ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ …..ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΕΡΑΔΕΣ ΗΧΗΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ….. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ….ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ
προς Κατσαρού
Ομολογώ οτι το ΠΧ δεν το πρόσεξα
ανακαλώ !