Με στόχο να γίνει η απόλαυση γεύσεων καθημερινή συνήθεια, τα Οινοποιεία Μπουτάρη συνεργάζονται με επιλεγμένα εστιατόρια και προσφέρουν αρμονικούς συνδυασμούς κρασιού και φαγητού σε προνομιακές τιμές, μια ημέρα κάθε εβδομάδα.
Η πρωτότυπη αυτή ενέργεια προώθησης κορυφαίων κρασιών και gourmet πιάτων γνωστών εστιατορίων, με υπογραφή το ειδικά σχεδιασμένο σήμα Wine Days by Boutari Wines, θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Νοέμβριο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Τα επιλεγμένα εστιατόρια της Αθήνας είναι τα: Αλεξάνδρα, Mendoza, Genovese, Le Petit Sommelier, Oro Toro (Βάρης και Βριλησσίων), Il Segreto, Patron, Cellier Le Bistrot, Cellier Ζεα, Μαϊστράλι, Κόλλιας (Ταμπούρια), Ψαρο-κοκαλο, Μεσογαία, Καστελόριζο (Κηφισιά, Τζιτζιφιές, Βάρκιζα), Ορίζοντες, Tabac café (The Margi).
Τα επιλεγμένα εστιατόρια της Θεσσαλονίκη είναι τα: Banquet, Clochard, .Es, Interni, La Place Mignonne, Marcel, Yamas, Remvi, B. (Βυζαντινό Μουσείο), Μανδραγόρας