Σε ανακοίνωσή του ο ΣΕΑΔΙΔΕ αναφέρει: “Με απόφαση του Δ.Σ , ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΕΑΔΙΔΕ , συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.
Ενώνουμε κι εμείς την φωνή μας , με τις φωνές όλων των Ελλήνων για να ακουστεί μια δυνατή κραυγή μνήμης και δικαιοσύνης. Πέρασαν δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά ο συλλογικός πόνος παραμένει ζωντανός, όπως και η απαίτηση για Αλήθεια και Δικαίωση των θυμάτων και των οικογενειών τους. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στις οικογένειες όσων χάθηκαν τόσο άδικα , στους ανθρώπους αυτούς που δεν σταμάτησαν να διεκδικούν απαντήσεις και αλλαγές.
Δεν ξεχνάμε. Δεν σιωπούμε. Απαιτούμε Αλήθεια , Διαφάνεια και Δικαιοσύνη. Να υπάρξουν ουσιαστικά μέτρα για να μην ξαναζήσουμε ποτέ μια τέτοια τραγωδία. Η σημερινή εκδήλωση δεν είναι μόνο φόρος τιμής , αλλά και υπόσχεση. Υπόσχεση ότι δεν θα ξεχάσουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας , για ένα κράτος που θα σέβεται και θα προστατεύει τη ζωή κάθε πολίτη , για τους πολιτικούς που θα ασκούν την εξουσία με βαθύ αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς”.