Συντονισμένη επίθεση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων, έχουν εξαπολύσει τραπεζίτες, συνεργαζόμενοι Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί και τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε έκταση προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, των τελευταίων ετών.
Το θηρίο των τραπεζιτών βαριά λαβωμένο από την αποφασιστική ψήφο των Ελλήνων στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, προσπαθεί να τρομάξει τους πολίτες με μουγκανητά και κινήσεις των ποδιών και της… ουράς του. Όμως αυτήν τη στιγμή κείται ανίσχυρο, αδύναμο για να κουνηθεί. Ωστόσο, οι ευρωπαίοι «εταίροι» μας και οι «Έλληνες» πολιτικοί, συνεπικουρούμενοι ορισμένα ΜΜΕ προσπαθούν να «αναστήσουν» το θηρίο εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων. Μας έχουν κατακλύσει με αισχρά ψέματα:
Ψέμα 1ο: Μπορεί να αποβληθεί μία χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ή την Ευρωζώνη. Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Σύμφωνα με τη σχετική Ευρωπαϊκή Συνθήκη για την είσοδο ή την έξοδο μιας χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απαιτείται ομόφωνη απόφαση όλων των χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας-στόχο.
Ψέμα 2ο: Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να μην πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, αν δεν εισπράξουμε τις δόσεις των δανείων; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Τα έσοδα του προϋπολογισμού αρκούν για να καλυφθούν όλα τα έξοδα της Γενικής Κυβέρνησης και οι μισθοί και οι συντάξεις. Αυτό που δεν θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου είναι οι τόκοι των τοκογλύφων. Αν διαγραφεί το επαχθές και επονείδιστο χρέος τότε μπορούν να καλυφθούν και οι αναλογούντες στην πραγματική οφειλή τόκοι. Προς επίρρωση των παραπάνω επισυνάπτω τη σελίδα 43 του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2011 και παραπέμπω και στις δηλώσεις Κατσέλη του Φεβρουαρίου 2012, περί ψευδών ισχυρισμών Βενιζέλου από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2011, πως δεν υπήρχαν χρήματα για μισθούς και συντάξεις!
Ψέμα 3ο: Δεν φοβούνται οι ευρωπαίοι, έχουν λάβει τα μέτρα τους; Η Ελλάδα δεν έχει διαπραγματευτικό χαρτί; ΟΧΙ. Δεν είναι θέμα ευρωπαίων αλλά του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, το οποίο έχει επενδύσει και τιτλοποιήσει τα μελλοντικά έσοδα από την υπερχρέωση της Ελλάδας. Μία στάση πληρωμών εκ μέρους της χώρας θα τινάξει τον προγραμματισμό τους στον αέρα μαζί και τα χρηματιστήρια. Πέραν του ελλείμματος που θα προκύψει στα ταμεία των τοκογλύφων θα κατρακυλήσει και η μετοχή τους με ζημιά δυσβάσταχτη.
Τέλος παραπέμπω σε άλλες δύο χώρες που ακουμπούν στην Ευρώπη και είπαν όχι στο ΔΝΤ: Την Ισλανδία και την Τουρκία. Και οι δύο μέσα σε τρία χρόνια αφότου είπαν ΟΧΙ στο ΔΝΤ, παρουσίασαν θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Και στις δύο περιπτώσεις ασκήθηκαν τρομακτικές πιέσεις και τρομοκρατία προς τους πολίτες τους. Αποδείχθηκε ότι η απόφασή τους ήταν σωστή.
Ναι λοιπόν στην Ευρώπη αλλά στην Ευρώπη της αλληλεγγύης και όχι στην Ευρώπη της Goldman Sachs.
Ελληνίδες και Έλληνες μην υποκύψετε στους αήθεις-ψευδεπίγραφους εκβιασμούς.
Ιωάννης Δέμος
1. Οταν ένα κράτος δεν τηρεί τις ευρωπαικές και διεθνείς συμβάσεις και συνθήκες, τότε μπορούν να το πετάξουν απο παντού.
2. Μάλλον δεν έχετε ιδέα τι θα πεί πρωτογενές έλλειμα.
3. Το δάνειο έχει μεταφερθεί στα κράτη μέλη και δεν είναι θέμα τραπεζών πια.
Ο κάθε άσχετος αντιγράφει ότι του αρέσει τα μαζεύει και τα δημοσιεύει.
Κ. Κώστα,
1.ἐάν πιστεύετε ὅτι ἡ μεταφορά τῶν χρεῶν (τόκων ἐπί τόκων ) πραγματοποιήθηκε ἀπό τόν χρηματοπιστωτικό τομέα στούς προϋπολογισμούς τῶν κρατῶν μέ σύννομο μέ τήν ΕΕ τρόπο καί ὅπως ἀπαιτοῦν τα συναλακτικά ἤθη καί ἔθιμα, γιά νά μήν πῶ νόμους ἐντός δημοκρατικῶν χωρῶν , θά μ΄΄ενδιέφερε νά μάθω ποῦ τό στηρίζετε!
2.Ὁμοίως θά ἦταν ἐνδιαφέρον νά ἑρμηνεύσετε πῶς τό πρωτογενές ἔλλειμα, τό ὁποῖο χρηματοδοτεῖται μέ δάνεια ἐπί δανείων,μπορεῖ νά ὁδεύσῃ στό πλεόνασμα χωρίς τήν παράμετρο τῆς ἀνάπτυξης , τήν ὁποῖα ὅλος ὁ εὐρωπαϊκός μηχανισμός ομολογεῖ ὅτι 2 χρόνια τήν ἐπικαλεῖται μέν στά λόγια ἀλλά στήν πράξι στηρίζεται στην μονομέρεια τῶν δημοσιονομικῶν ἐσόδων.
3.Ἡ ‘Ισλανδία πού μέ δημοψήφισμα ἀρνήθηκε νά ἐπωμισθῇ τό τραπεζικό χρέος,πετάχθηκε ἀπό παντοῦ ὅπως ἰσχυρίζεσθε? ἤ οἱ ΗΠΑ πού δέν ἔχουν ὑπογράψει βασικές διεθνεῖς συμβάσεις (π.χ τοῦ Κιότο,ΑΟΖ) γιά νά μήν ἀναφερθῶ στίς ἐπεμβάσεις τῶν ἐσωτερικῶν τόσων κρατῶνκαί τά τρις των χρεῶν της ἔχει θεσμοθετήσει, τῇ δική μας ἀνοχῇ, τήν ἀήθειά της κι αὐτό εἶναι νόμος, μέ ὅλους τούς ὑπόλοιπους ἀπ΄ἔξω?
4. Ἐπιπλέον, ἐσεῖς δέν ἔχετε ἀκούσει κίχ γιά Γκόλντμαν Ζάκς (Goldman Sachs), Μπίλντεμπεργκ(Bildemberg), Mπίζ (BIS),Τριμερή,Νέα Τάξη Πραγμάτων,Ρότζιλς(Rotthchild). Τ4,CDS,CaC’s. Δέν τά συσχετίζετε στά συμπεράσματά σας?
5.Tέλος, ἐπειδή ὁ κ. Δέμος στό κείμενό του ἐπικαλεῖται μέ ἐπίσημα στοιχεῖα πού ἐκεῖνος κρίνει ἀποδεικτικά τῶν θέσεῶν του καί τά ἐπιπλέον τό κάνει ἐπωνύμως,δέν νομίζετε ὅτι εἶναι κατάχρησι δημοκρατικοῦ διαλόγου νά χαρακτηρίζεται ”ἄσχετος πού ἀντιγράφει ὅ,τι τοῦ ἀρέσει” ἀπό κάποιον πού πίσω ἀπό ἕνα ψευδώνυμο πετᾷ δύο ἐκνευρισμένες φράσεις?