Με έδρα την Φιλιππούπολη και περιοχές δράσεως την Τουρκία, Βουλγαρία και Σκόπια άρχισε ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Νέα Εποχή επεκτάσεώς του σε πολλούς τομείς παροχής υπηρεσιών, αλλά και προϊόντων.
Ιδιαίτερο στοιχείο τής Νέας αυτής Εποχής είναι το γεγονός ότι ξένες Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες ήρθαν οι ίδιοι στην Θεσσαλονίκη για συνεργασία και ειλικρινή αμοιβαιότητα, έξω και πέραν από τα γνωστά των διαχωριστικών εθνικισμών και εξαρτήσεων από τις πολυεθνικές και τους εδώ «ντήλερς» τους.
Η αρχή έγινε με μία μεγάλη οικογενειακή Επιχείρηση τής Κωνσταντινούπολης και με Αρχηγό της έναν υπέροχο Επιχειρηματία και Άνθρωπο, που οραματίζεται άνοιγμα των συνόρων μεταξύ των δύο χωρών μας και σύνδεση τής Θεσσαλονίκης με την Νέα Κωνσταντινούπολη των είκοσι εκατομμυρίων πληθυσμού, αλλά και την Σμύρνη, για να ακολουθήσουν άμεσα Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες τής Βουλγαρίας ως ενδιάμεσοι μεταξύ Τουρκίας και Σκοπίων, όπως καιτής λοιπής «αδιάφορης» για μας Ευρώπης.
Ανταποδόθηκαν επισκέψεις ομάδων εξειδικευμένων Στελεχών από την Θεσσαλονίκη στις δύο χώρες και σε κοινές συσκέψεις διαπιστώθηκε ότι το πολλαπλό των δραστηριοτήτων τού Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ με τις υποδομές και το μεγάλο Πανελλήνιο Δίκτυο είναι το αναζητούμενο πρότυπο Οργανώσεως και Αναπτύξεως στους βασικούς τομείς τής Διατροφής, της Υγείας και της Ενέργειας, όπου οι Ασφαλίσεις και οι Χρηματοδοτήσεις, οι μεγάλες Βιομηχανίες και οι πολυεθνικές των δυτικών χωρών, μαζί με τις πολιτικές Κυβερνήσεων και δοτών αντιαναπτυξιακών Εξουσιαστών, κατατάχθηκαν τελευταίες!
Η αλματώδης ανάπτυξη τής Τουρκίας και κυρίως τής Κωνσταντινούπολης, με τους συνεχώς ανεγειρόμενους ουρανοξύστες και τα ελικοδρόμιά τους, δημιούργησε νέες και άμεσες ανάγκες εισαγωγής ενέργειας, που απασχολεί σοβαρά ήδη τις πολυεθνικές και το μεγάλο κεφάλαιο, όπου η Ελλάδα και η Βουλγαρία μπορούν να γίνουν οι πρώτες εξαγωγικές χώρες ακόμη και από ιδιώτες, αλλά ταυτόχρονα δημιούργησε τεράστια ανάγκη υγιούς Διατροφής τής λαϊκής βάσης, κυρίως σε σιτηρά και λαχανικά, τα οποία, κατά την παμμέγιστη Ιατρική Συμβουλή του Ιπποκράτη (στο όνομα τού οποίου ορκίζονται όλοι οι Γιατροί) αποτελούν και είναι συγχρόνως φάρμακα Υγείας.
Δείτε τώρα πως και γιατί υπερέχει ο Έλληνας και η χώρα του, αν δεν ξεπωλείται και αν γίνεται χρήση τού αρχαιοελληνικού Πνεύματος και Γνώσης.
Όταν εξηγήθηκε στους Βούλγαρους και Τούρκους Επιχειρηματίες ποια και τι ακριβώς είναι η αρχαιοελληνική Ζέα, χωρίς την κολλητική και φουσκωτική γλουτένη, με ενισχυμένη πρωτεΐνη και μέχρι 40% Μαγνήσιο έναντι των συνήθων και γνωστών άλλων σιτηρών, εκ του ονόματος και διακινήσεως τής οποίας οι αρχαίοι Αθηναίοι είχαν ονομάσει το τότε λιμάνι τους στον σημερινό Πειραιά ως Ζέα(που λέγεται και Τουρκολίμανο) με την αποκάλυψη ότι Αμερικανοί Καθηγητές του Πανεπιστημίου «UCLA» τής Καλιφόρνια και κατά τα έτη 1968-1970 ανακάλυψαν σε αρχαίους οικισμούς των Σιταγρών Δράμας, αλλά και Βουλγαρίας, σπόρους δίκοκκης και μονόκοκκης Ζέας ως βασικής διατροφής των τότε λαών και πριν από την έκτη χιλιετηρίδα π.Χ και ότι αυτήν την ίδια Ζέα καλλιεργεί αποδοτικά και από ετών στην σημερινή Μακεδονία ο Πρόεδρος τού Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ με δική τουπρωτοβουλία και την αλέθει με δικό του πατροπαράδοτο τρόπο ολικής άλεσης σε παραδοσιακούς πετρόμυλούς του, τότε προαγοράσθηκαν όλες οι ποσότητες ελληνομακεδονικής Ζέας και για τα επόμενα πέντε έτη!
Οι γείτονες Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες, ειδικά μάλιστα οι Τούρκοι, κάθε άλλο παρά «χαζοί και μπουνταλάδες» είναι. Ούτε και οι Δυτικοί είναι «Κουτόφραγκοι», όπως εμείς και ως δήθεν «εξυπνότεροι» τους θεωρούμε.
Έτσι και για τους λόγους αυτούς η τέως Γενική Επιχείρηση Βλάστης (ΓΕΒ ΑΕ), που είχε ιδρύσει το έτος 2007 ο Πρόεδρος του ιδίου Ομίλου στην γενέτειρά του Βλάστη Δυτικής Μακεδονίας και καταδιώχθηκε βλακοειδώς από τοπικούς παραγοντίσκους, καταμηνυθείς μάλιστα από πρόθυμους Δασικούς και Πολεοδόμους, με πλήρη και πανηγυρική αθώωσή του δικαστικώς, ήταν επόμενο να αποσυρθεί από την περιοχή που δεν είναι τυχαία φτωχή και άνεργη, παρά την πανίσχυρη και προνομιούχα φύση και πλούτο της, αφού την εκμεταλλεύονται άλλοι και αλλού, εξαγορασθείσα από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑΕμποροτεχνικήΑΕ και η οποία σήμερα εξελίσσεται ως ο κύριος διακινητής της Ελληνικής παραγωγής δημητριακών τήςμονόκοκκης και δίκοκκηςΖέας, με προοπτικές παγκόσμιου προμηθευτή εκ της πλουτοφόρας -δια της καλλιέργειας αυτής- Ελληνικής γης!
Αυτός και ο λόγος που προαγοράζει, σε πολλαπλάσια τιμή των κοινών σιταριών, οποιαδήποτε ποσότητα παραγόμενης στην Ελλάδα Ζέας, στην καλλιέργεια τής οποίας στρέφονται ήδη οι αφυπνιζόμενοι Έλληνες αγρότες και μη, δια σπόρων, αλλά και αλεύρων, του Ομίλου.
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με μία σειρά από άλλα διατροφικά και υγείας φυσικά προϊόντα τής προνομιούχας Ελληνικής φύσης, για τα οποία γνωμάτευσε ο πατέρας της Ιατρικής Ιπποκράτης και έγραψε ο Αριστοτέλης και πολλοί άλλοι αρχαίοι φιλόσοφοι, μέχρι και τον νεότερο εκ των αρχαίων βοτανολόγων Διοσκουρίδη.
Πλήρη περιγραφή και επεξήγηση αυτών μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να βρει –μεταξύ άλλων αποκαλύψεων- στο νέο βιβλίο, πεντακοσίων σελίδων, τού Προέδρου της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Μελά Γιαννιώτη με τον εύγλωττο επίτιτλο «Αποκάλυψη της Μακεδονικής Ελλάδας» και εντοπιστικό τίτλο «Τα φυσικά πλούτη και η κληρονομιά της Βλάστης», με επεκτάσεις και αντίστοιχες αποκαλύψεις κάθε άλλης άγνωστης και έντεχνα υποβαθμισμένης «Βλάστης» τού προνομιούχου Ελληνικού χώρου, που κυκλοφορεί από σήμερα 25 Ιουλίου 2014 και διατίθεται από όλα τα Γραφεία της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στην συμπιεσμένη τιμή ελάχιστου κόστους των 12 ευρώ.
Γιατί επιλέχθηκε η Φιλιππούπολη ως Κέντρο Δραστηριοτήτων
Πρώτα και επειδή η Θεσσαλονίκη και όλη η αποκεντρωμένη άλλη Ελλάδα δεν είναι ακόμη χώρα ίσων Ελλήνων πολιτών, αλλά είναι -δυστυχώς- χώρος διεθνών γυρολόγων και κάθε είδους εσωτερικών αρπακτικών. Και έτσι θα παραμείνουν μέχρι -και αν ποτέ- απαλλαγούμε από γυρολόγους και τρωκτικά.
Η Φιλιππούπολη, που ίδρυσε ο Μέγας Νους τού Φιλίππου των Μακεδόνων, είναι πλησιέστερα προς την Θεσσαλονίκη, που την ίδρυσε η κόρη τού Φιλίππου και βασίλισσα-σύζυγος τού βασιλιά Κάσσανδρου, στο κέντρο τού Νοτιο-Ανατολικού Ευρασιατικού τόξου Σμύρνης-Κων/λης και Σόφιας-Σκοπίων, μακριά από την Αθήνα των «ξένων» και όλων των άλλων «κέντρων διερχομένων».
Κατά Αριστοτελική και Μεγαλο-Αλεξανδρινή Ιδέα και πρακτική δεν πήγε ως «πολυεθνική» (τις μισούν και εκεί, όπως και εδώ) ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ με τις Ασφαλιστικές του Εταιρίες, κατά την συνήθη και πεπατημένη τακτική των πολλών και μη διεθνώς ενταγμένων στις «πεφωτισμένες» οικογένειες των Πλανηταρχών.
Πήγε στην Φιλιππούπολη δια των Στελεχών και ως φυσικών προσώπων, με την εμπειρία και εξειδίκευσή τους, ιδρύοντας τοπική εταιρία, με τοπικούς Βούλγαρους Εκπροσώπους και τοπικούς Συνεργάτες σε όλη την χώρα αυτή, με μέσα και υποδομή, ώστε να έχει από εκεί την ίδια και αυτή ευχέρεια παροχής υπηρεσιών, επιγείως και εναερίως, τόσο στην ίδια χώρα, όσο και στις γειτονικές της. Δεν ανταγωνίζεται τις εκεί και του όλου τόξου Ασφαλιστικές Εταιρίες, αλλά αντίθετα τις εξυπηρετεί, όπως θα εξυπηρετεί και αυτές στην Ελλάδα, όπου οι αυξανόμενοι «ποταμοί» τουριστών εκ του όλου τόξου θα έχουν την εδώ εξυπηρέτηση δια των υποδομών και μέσων του Ελληνο-Μακεδονικού Ομίλου.
Παράλληλα και πάντα με αμοιβαιότητα θα συνεργάζονται στενά, Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες, μεταξύ των γειτονικών χωρών με ανταλλαγή τεχνογνωσίας, υπηρεσιών και προϊόντων του τόπου τους.
Στόχος και σκοπός είναι η ανάπτυξη η διάδοση μίας βραβευμένης στις ΗΠΑ Ιδέας Ινδού Καθηγητή, για την Μικρο-Οικονομία στην βάση των λαών και όχι στην κορυφή των προνομιούχων και του κεφαλαίου, που εφαρμόζεται ήδη σε 170 χώρες τής Αμερικής, Ασίας και Ευρώπης, με πολύ καλά αποτελέσματα στην Τουρκία, όπου και μετά από πρόσκληση, πήγαμε και είδαμε υλοποιούμενη επί τόπου και εντυπωσιασθήκαμε. Προσαρμόζουμε την Ιδέα αυτή στα σημερινά Ελληνικά δεδομένα και τις κατά περιοχές τής χώρας μας ανάγκες απασχόλησης και δημιουργίας αξιοπρεπούς επιπέδου ζωής δια του φυσικού πλούτου της προνομιούχας χώρας μας και στην επόμενη πανηγυρική τριακοστή έκδοσή μας θα ανακοινώσουμε το αντίστοιχο πρόγραμμα, που φέρει την ονομασία «Πανδώρα», όπως και πραγματικά είναι.
Η επόμενη έκδοση του ΙΝΤΕΡΦΑΞ θα είναι η τριακοσιοστή και όχι η τριακοστή όπως αναγράφετε.
Προβαίνω στην επισήμανση από συνήθεια.