
Ο βετεράνος αντιπρόεδρος της American International Group, Thomas Tizzio, ο οποίος θεωρείτο στο παρελθόν πιθανός διάδοχος του εμβληματικού Maurice «Hank» Greenberg, έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο σε ηλικία 77 ετών.
Η οικογένεια της AIG θρηνεί για το στέλεχος που υπηρέτησε την Εταιρεία για 38 χρόνια και διετέλεσε πρόεδρος της Εταιρείας το διάστημα 1991-1997.
«Εν πολλοίς, ο Tom ήταν το δεξί μου χέρι στα πρώτα βήματα της AIG», δήλωσε ο Greenberg. «Είμαι πολύ στεναχωρημένος για το θάνατό του». Ο Tizzio ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου το 1997, όταν ο Greenberg προσέλαβε στη θέση του προέδρου το γιο του Evan.
Ο Hank Greenberg ήταν η κυρίαρχη φιγούρα της AIG για δεκαετίες και οι φήμες οργίαζαν για το όνομα του διαδόχου του. Μεταξύ των υποψηφίων είχαν ακουστεί τα ονόματα των παιδιών του Evan Greenberg, και Jeffrey Greenberg, αλλά και του Thomas Tizzio.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Και Αν Συμβεί… έχεις οικονομικό σχέδιο;

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

















