Με ομιλητές κορυφαίους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας, πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2010 η 8η Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Σύνοδος Κορυφής (8th European Business Summit).
Στόχος του διήμερου αυτού συνεδρίου είναι η παρουσίαση και ανάλυση στρατηγικών για την ενίσχυση της παγκόσμιας παρουσίας των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών απέναντί τους και την πορεία τους σε ένα ταραγμένο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό περιβάλλον. Επίσης, ειδικές συζητήσεις θα γίνουν για το μέλλον της απασχόλησης, τα διδάγματα που μπορεί να αντλήσει η Ευρώπη από την Ασία και την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Ειδική αναφορά θα γίνει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τη μεγαλύτερη δυνατή δικτύωσή τους στον ευρωπαϊκό χώρο, με σκοπό την τόνωση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειάς τους.
Θα πρέπει να σημειωθεί η απουσία εκπροσώπων των ελληνικών επιχειρήσεων από το σημαντικό αυτό συνέδριο –το οποίο είναι πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ομοσπονδίας Βελγικών Επιχειρήσεων. Το παρών ωστόσο θα δώσει το ελληνικό αγγλόφωνο περιοδικό European Business Review του εκδότη Χρήστου Τρικούκη, καθώς και ο Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.
Περισσότερες πληροφορίες για το event στο https://www.ebsummit.eu και στα τηλέφωνα 210 6617452 – 3
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Τι θα ισχύσει για τον «κουμπαρά» των 60.000 ευρώ
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG


















