Στην Αθήνα το ένα Σεμινάριο έχει τίτλο «Ασφαλίσεις Προσώπων» (Ζωή – Υγεία – Σύνταξη), θα διαρκέσει 50 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του ΕΙΑΣ.
Εισηγητές του Σεμιναρίου είναι: ο Εμμανουήλ Δημήτρης, ο Μακρυγιώργος Σπύρος και η Τσικογιαννοπούλου Μελίνα.
Το Σεμινάριο απευθύνεται: σε Διοικητικούς Υπαλλήλους Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων που επιθυμούν να εμπλουτίσουν, διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου καθώς και σε Διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.
Το Σεμινάριο εκτός της θεωρίας θα περιλαμβάνει παραδείγματα και ασκήσεις.
Γι’ αυτούς που θα παρακολουθήσουν το Σεμινάριο θα υπάρχει εξεταστική διαδικασία για την πιστοποίηση των γνώσεών τους καθώς και θεματική ομαδική εργασία.
Λεπτομέρειες από το ΕΙΑΣ
Το δεύτερο Σεμινάριο θα είναι διάρκειας 7 εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του ΕΙΑΣ, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008: 09.00 – 15.00.
Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η Αθανασίου Ευαγγελία, Διευθύντρια Πυρός & Κλάδων Γενικών Ατυχημάτων της Allianz.
Το Σεμινάριο απευθύνεται: σε υπαλλήλους του κλάδου Αστικής Ευθύνης καθώς και σε διαμεσολαβητές όλων των βαθμίδων.
Στη Θεσσαλονίκη το Σεμινάρια αφορά τον κλάδο Μεταφορών.
Λεπτομέρειες από το ΕΙΑΣ
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Π. Ξενουδάκης: Σε σταθερή πορεία ανάπτυξης ο κλάδος υγείας

Allianz Ελλάδος – Ευρωπαϊκή Πίστη: Ενώνονται νομικά σε μία εταιρία

Allianz Ελλάδος: 18 συνεργάτες στη συνάντηση πωλήσεων στη Μαδέρα

Allianz “Start Making Cents”: Κρατήστε τις επενδυτικές σας επιλογές ανοιχτές

Ακόμα και οι μικρές εισφορές μπορούν να δημιουργήσουν “μαξιλάρι”







