
Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott η 1η Ευρωπαϊκή Συνάντηση με θέμα: ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρέσβη του Βελγίου στην Ελλάδα κ. Pierre Vaesen, Θα τιμήσουν την εκδήλωση η κα. Margarita Barroso, μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ελευθερίας, Ασφάλειας και (European Commission for Freedom Security and Justice), υψηλόβαθμα στελέχη αρμόδιων Αρχών στην Ευρώπη, γονείς που αγνοούνται τα παιδιά τους καθώς και ενήλικα, πλέον, θύματα παράνομης διακίνησης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί:
- η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Ενιαίας Ευρωπαϊκής Γραμμής για τις Εξαφανίσεις Ανηλίκων 116000, σε ζωντανή σύνδεση με το κέντρο στον Καρέα Αττικής.
- βράβευση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για την καθοριστική συνεισφορά του στην επιτυχή εξιχνίαση εγκλημάτων κατά των παιδιών με την χρήση της τεχνολογίας.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus






