ERGO

Η CED αγοράζει την Interiura – Εταιρεία Διαχείρισης Αποζημιώσεων

Στις 5 Μαρτίου 2010 η CED International αγόρασε το διεθνές δίκτυο Διαχείρισης Ασφαλιστικών Αποζημιώσεων Interiura. Με την εξαγορά αυτή η CED αποκτά ένα δίκτυο σε 41 Ευρωπαϊκές χώρες, στις 13 από τις οποίες διατηρεί ιδιόκτητα γραφεία. Η Interiura απασχολεί περίπου 100 εργαζόμενους σε 13 χώρες.

AllSafe

Στις 5 Μαρτίου 2010 η CED International αγόρασε το διεθνές δίκτυο Διαχείρισης Ασφαλιστικών Αποζημιώσεων Interiura. Με την εξαγορά αυτή η CED αποκτά ένα δίκτυο σε 41 Ευρωπαϊκές χώρες, στις 13 από τις οποίες διατηρεί ιδιόκτητα γραφεία. Η Interiura απασχολεί περίπου 100 εργαζόμενους σε 13 χώρες.

Η CED παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις ασφαλιστικές εταιρείες για την εκτέλεση της διαδικασίας διαχείρισης ασφαλιστικών αποζημιώσεων, όχι μόνο με ρύθμιση ζημιών, αλλά και με πιστοποίηση, πρόληψη, διαχείριση ασφαλιστικών αποζημιώσεων, ιατροδικαστική έρευνα και ιατρική πραγματογνωμοσύνη. Τα κεντρικά γραφεία της CED βρίσκονται στο Capelle aan den Ijssel της Ολλανδίας. Με περίπου 1.100 εργαζόμενους, η εταιρεία είχε κύκλο εργασιών της τάξης των 93 εκατομμυρίων ευρώ το 2009.



Orizon
Metropolitan

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121