Κυκλοφόρησε το β’ τεύχος του House Organ της Victoria, που έχει τίτλο «V. News» και προβάλλει στο εξώφυλλό του το νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Καταστημάτων που ονομάζεται «ΑνοικτΟν».
Το «V. News» περιέχει αρκετά ενδιαφέρονται θέματα, μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε το editorial του Γενικού Διευθυντή Θεόδωρου Κοκκάλα και τις τρεις συνεντεύξεις των Στάθη Τσαούση, Εμπορικού Διευθυντή, Θάνου Μελακοπίδη, Συμβούλου Διοίκησης, και Θεοδώρας Αποστολοπούλου, Διευθύντριας Ανάληψης Κινδύνων της Εταιρείας. Στο ίδιο τεύχος παρουσιάστηκε το νέο Κατάστημα της Victoria στη Λάρισα, που διευθύνεται από τον Τάκη Παραφέστα.
Υπογραμμίζουμε ότι η Victoria υπέγραψε πρόσφατα μια πολύ σημαντική συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία θα προωθεί τα Συμβόλαια Ζημιών της Εταιρείας από τα 360 υποκαταστήματα της Τράπεζας. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από την 1η Ιανουαρίου 2010. Καλές δουλειές.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus







