
Μεσιτική Εταιρεία έγινε η Εταιρεία Bsa μέλος του Ομίλου Εταιρειών International Life, η οποία λειτουργούσε έως σήμερα ως Πρακτορειακή Εταιρεία υπό την επωνυμία «Ασφαλιστικές Πράκτορες ΜΠΙ Α.Ε.». Η Bsa λειτουργεί από το 1938 και με την πάροδο του χρόνου έχει καλύψει όλους τους τομείς ασφαλειών στην Ελλάδα. Στον Όμιλο International Life εντάχθηκε το 2004.
Η καινούρια επωνυμία της εταιρείας είναι «Μεσίτες Ασφαλίσεων ΜΠΙ Α.Ε.». Η νέα αυτή ιδιότητα σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο εργασιών με τον οποίο η Bsa εισάγεται στο ιδιαίτερο επάγγελμα του Μεσίτη Ασφαλίσεων. Η μεσιτεία επιτρέπει στην Bsa να κάνει συνεργασίες στη διεθνή ασφαλιστική αγορά, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των πελατών της. Με μια πιο συγκροτημένη δομή και καλύτερες διαδικασίες οργάνωσης, η Bsa εξασφαλίζει άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ενημέρωση και αντικειμενικές συμβουλές σε πελάτες και συνεργάτες σε θέματα ασφαλιστικού περιεχομένου, risk management και market evaluation.
Η Bsa αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς που με επαγγελματισμό, ήθος, φιλικότητα και αξιοπιστία υποστηρίζουν τα συμφέροντα των πελατών τους, προσφέροντάς τους ανταγωνιστικές υπηρεσίες.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

«Παρελθόν» για το Επικουρικό Κεφάλαιο οι ανακληθείσες εταιρείες

International Life: Οδηγίες για προσωρινή διανομή σε δικαιούχους

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για ακίνητο της International Life

International Life: Καταβλήθηκαν αποζημιώσεις 22,9 εκατ. από το ΕΚ

International Life: Αποζημιώσεις σε Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια, ασφαλισμένους και Εγγυητικό

International Life: Οδηγίες για την 1η προσωρινή διανομή επί της κατάστασης ΚΔΑ

Εκκαθάριση International Life: Αναστολή των διώξεων και απαράδεκτη η συζήτηση αγωγών

















