Οι συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής με την υποστήριξη του ΟΤΕ συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Μαγικές βραδιές θα χαρίσουν οι Imam Baildi, το μουσικό σύνολο Κίθαρις και ο Νίκος Ξυδάκης.
Πάντα κοντά σε σημαντικές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες, ο ΟΤΕ προσφέρει στους συνδρομητές του το αποκλειστικό προνόμιο να αποκτήσουν εισιτήρια με έκπτωση 50%, για όποια συναυλία θέλουν να παρακολουθήσουν.
Το Πρόγραμμα Συναυλιών στον Κήπο ξεκίνησε τον Ιούνιο με συναυλίες γνωστών και αγαπημένων καλλιτεχνών, στη μοναδική ατμόσφαιρα ενός καταπράσινου κήπου μέσα στο κέντρο της Αθήνας. Το κοινό είχε την ευκαιρία να ζήσει ξεχωριστά μουσικά «ταξίδια», με άρωμα καλοκαιριού, με τους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Κωνσταντίνο Βήτα, Ευανθία Ρεμπούτσικα και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Allianz: Η ραγδαία ανάπτυξη data centers σηματοδοτεί μια νέα εποχή κινδύνων και ευκαιριών στις υποδομές για τον ασφαλιστικό κλάδο
17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ
Ανασφάλιστα οχήματα: Στο μικροσκόπιο της AI οι ενστάσεις
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης


















