
Επιπλέον κονδύλια ύψους 6 δισ. λιρών προτίθεται να δεσμεύσει ο υπουργός Οικονομικών της Μ. Βρετανίας George Osborne για το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) της χώρας μέσα στον επόμενο χρόνο, καθώς η κυβέρνηση θέλει να δείξει ότι δίνει προτεραιότητα στην Υγεία.
Το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα υποσχέθηκε στις προγραμματικές του δηλώσεις ενόψει των εκλογών του Μαΐου ότι οι δαπάνες για την Υγεία θα αυξηθούν κατά 10 δισ. λίρες έως το 2020, δίνοντας τη δυνατότητα στο NHS να εφαρμόσει ένα πενταετές πλάνο για το μέλλον του συστήματος.
Ο υπουργός αναμένεται να επαναλάβει τη δέσμευση, ορίζοντας τα επιπλέον κονδύλια στα 6 δισ. λίρες για τον πρώτο χρόνο.
«Μπορείς να έχεις ένα ισχυρό σύστημα υγείας μόνο αν έχεις μία ισχυρή οικονομία και λόγω του γεγονότος ότι πήραμε τις δύσκολες αποφάσεις που χρειάζονταν και μειώσαμε το έλλειμμα και φέραμε οικονομική ασφάλεια, μπορούμε σήμερα να δεσμεύσουμε επιπλέον 10 δισ. λίρες για το NHS έως το 2020», αναφέρει το προσχέδιο της ομιλίας του Osborne. «Αυτό σημαίνει ότι διαθέτω στο υπουργείο Υγείας προϋπολογισμό μισού τρισεκατομμυρίου, που είναι το μεγαλύτερο ποσό προς το NHS από το 1948 που ιδρύθηκε», προσθέτει ο Osborne.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Και Αν Συμβεί… να οικονομικό έχεις σχέδιο;

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP


















