
Ο κ. Ανδρέας Βασιλείου θα συμβάλει στον στρατηγικό σχεδιασμό της International Life μέσω της συμμετοχής του στο Steering Committee της εταιρείας, ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Γιάννης Μπράβος στο συνέδριο της εταιρείας, που πραγματοποιείται στο Costa Navarino.
Στο όργανο αυτό, που έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα στην χάραξη της στρατηγικής του ομίλου, μετέχουν επίσης ο κ. Φωκίων Μπράβος, ο κ. Γιάννης Μπράβος, ο κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, ο κ. Γιάννης Φουρλής και ο κ. Βασίλης Κελτσόπουλος.
Όπως είναι γνωστό, ο κ. Βασιλείου κατείχε μέχρι το φθινόπωρο του περασμένου έτους τη θέση του Αντιπροέδρου στην Εθνική Ασφαλιστική, ενώ προηγουμένως και μέχρι τον τον Μάρτιο του 2012 κατείχε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του MetLife Group και ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της περιφέρειας Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

«Παρελθόν» για το Επικουρικό Κεφάλαιο οι ανακληθείσες εταιρείες

International Life: Οδηγίες για προσωρινή διανομή σε δικαιούχους

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για ακίνητο της International Life

International Life: Καταβλήθηκαν αποζημιώσεις 22,9 εκατ. από το ΕΚ

International Life: Αποζημιώσεις σε Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια, ασφαλισμένους και Εγγυητικό








