
Παράταση –ανεπίσημη- δύο εβδομάδων δόθηκε από την Κομισιόν στις Ασφαλιστικές για να συμπληρώσουν τα ερωτηματολόγια συμμετοχής τους στην Πέμπτη Άσκηση Μελέτης Ποσοτικών Επιπτώσεων (QIS5).
Η παράταση ισχύει κυρίως για τις μικρές εταιρείες και για όσους συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μελέτη ποσοτικών επιπτώσεων.
Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην Μελέτη δεν είναι υποχρεωτική, ωστόσο συνιστάται ιδιαίτερα από όλους τους φορείς (ΕΕ, CEA, CEIOPS, ΕΑΕΕ, ΕΠΕΙΑ). Όσο περισσότερες οι συμμετοχές τόσο περισσότερο θα αναδειχθούν τα προβλήματα του Κλάδου ενώ και η κάθε χώρα και η κάθε εταιρεία θα μπορούν να διεκδικήσουν καλύτερα τις αλλαγές που επιθυμούν, αλλά και να εξοικειωθούν με τις οδηγίες του Solvency II για τον υπολογισμό των Κεφαλαίων Φερεγγυότητας.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Ασφάλιση υγείας: Τι έδειξε η «ακτινογραφία» για τις αυξήσεις
Ν. Κεραμέως: "Ανοιχτά" ΤΕΑ, φορητότητα και κίνητρα ασφάλισης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Dallbogg: Στη συνεργασία με εποπτικές αρχές και EIOPA η λύση

"Μητρώο" ασφαλισμένων επιχειρήσεων προτείνει η ΕΑΕΕ στην κυβέρνηση

Αυξημένο κατά 13 εκατ. ευρώ το ενεργητικό των ΤΕΑ


















