Generali 2026  140 Χρόνια

Παραιτήθηκε από το ΤΧΣ η Αναστασία Σακελλαρίου

Την παραίτησή της υπέβαλε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κ. Αναστασία Σακελλαρίου, μετά τις πιέσεις που δέχτηκε από την κυβέρνηση λόγω της εμπλοκής της στην υπόθεση των χρηματοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.  Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΤΧΣ αναφέρει τα εξής: Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 η κ. Αναστασία [...]

Groumama Ασφάλεια Αυτοκινήτου
Παραιτήθηκε από το ΤΧΣ η Αναστασία Σακελλαρίου

sakellariou_txs1Την παραίτησή της υπέβαλε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κ. Αναστασία Σακελλαρίου, μετά τις πιέσεις που δέχτηκε από την κυβέρνηση λόγω της εμπλοκής της στην υπόθεση των χρηματοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΤΧΣ αναφέρει τα εξής:

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 η κ. Αναστασία Σακελλαρίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου, έθεσε την παραίτησή της στη διάθεση του Υπουργού Οικονομικών. Σε συνέχεια δημοσιευμάτων, το ΤΧΣ διευκρινίζει ότι σύμφωνα με τον καταστατικό του νόμο (ν. 3864/2010) δεν συντρέχει νομικό κώλυμα για τη συνέχιση της άσκησης των καθηκόντων της».

Σημειώνεται ότι την παραίτηση της κυρίας Αναστασίου την είχε ζητήσει η κυβέρνηση καθώς το όνομά της ενεπλάκη στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, όπου και υπήρξε στέλεχος και μέλος της επιτροπής χρηματοδοτήσεων κατά το έτος 2012.

ΔΥΝΑΜΙΣ  2026
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ - ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΗΜΑ

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα