O Δήμαρχος Λέσβου προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο την χαμηλότερη προσφορά, για την εκτέλεση της εργασίας “Ασφάλιση οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Λέσβου” για ένα έτος, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.
Οι φάκελοι κατατίθενται στο Δημαρχιακό Κατάστημα στη Μυτιλήνη Λέσβου και ενώπιον της επιτροπής του διαγωνισμού, στις 16 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10π.μ. μέχρι 11π.μ. (ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών). Οι προσφορές μπορούν να αποστέλλονται με οποιονδήποτε τρόπο, με την προϋπόθεση ότι θα φτάσουν στο Δήμο μέχρι την προηγούμενη ημέρα από την διενέργεια του πρόχειρου διαγωνισμού.
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας της εργασίας, δηλαδή 1200 ευρώ. Κριτήριο για την ανάδειξη του αναδόχου θα είναι η χαμηλότερη προσφορά.
Πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 22510 22143. Υπεύθυνοι είναι οι Μαρίνος Σαραντινός και Βαγγέλης Λαμπρινίδης.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Θανατηφόρο ατύχημα με Tesla: Η αντανάκλαση του ήλιου & η ΑΙ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός

Dallbogg: Στη συνεργασία με εποπτικές αρχές και EIOPA η λύση

"Μητρώο" ασφαλισμένων επιχειρήσεων προτείνει η ΕΑΕΕ στην κυβέρνηση


















