Το ΙΑΣΩ General με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα (16 Ιουνίου) προσφέρει σε όλους τους άντρες >45ετών προληπτικές εξετάσεις ελέγχου προστάτη καθώς και κλινική εξέταση από εξειδικευμένους Ουρολόγους σε ειδικές τιμές.
Συγκεκριμένα προσφέρει:
• την κλινική εξέταση από Ουρολόγο στην τιμή των 20€
• το ολικό PSA στην τιμή των 14€ για τους μη ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ
• το Free PSA στην τιμή των 30€
• τον υπέρηχο (u/s) ουροποιητικού συστήματος (νεφρών, ουροδόχου κύστεως, προστάτη) με έκπτωση >65% επί της ιδιωτικής τιμής
Η προσφορά ισχύει από την Πέμπτη 20 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να κλείσουν ραντεβού για την ουρολογική εξέταση στο τηλέφωνο της γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων 210 6502662 (8π.μ.-16μ.μ.). Για ραντεβού για υπέρηχο, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο της γραμματείας των Ιατρικών Απεικονίσεων 210 6502510-11 (καθημερινά 8π.μ.-20μ.μ. & Σάββατο 8π.μ.-15μ.μ.).
Στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του προστάτη, συστήνεται σε κάθε άνδρα από τα 45 έως τα 75 του χρόνια, να κάνει μία φορά το χρόνο μέτρηση PSA ορού και κλινική εξέταση από Ουρολόγο. Ο έλεγχος αυτός, θα πρέπει να ξεκινάει νωρίτερα (από τα 43, κατ’ άλλους από τα 40 έτη), εάν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό της νόσου. Ο βασικός αυτός προληπτικός έλεγχος αποτελεί στις μέρες μας ίσως το μοναδικό μέσο έγκαιρης διάγνωσης και κατά συνέπεια έγκαιρης παρέμβασης σε τυχόν ανεύρεση του καρκίνου του προστάτη.
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Τεχνικός Διευθυντής o κ.Μιχάλης Κολέτσος
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Επένδυση άνω των 7 εκατ. ευρώ

INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα

Η CrediaBank και η Ευρώπη Ασφαλιστική μαζί σε έναν ενιαίο όμιλο

Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista

Εμπόδιο για την ασφαλιστική αγορά ο αρνητικός ρυθμός των αποταμιεύσεων

Το Piraeus Starup Accelerator στήριξε τη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Διαγωνισμός στην Insurancemarket για ένα iPhone Duo


















