Η έκκληση του Πρωθυπουργού του Ιράκ, Nuri Kamal al-Maliki, να καθορίσουμε ένα χρονοδιάγραμμα αποχώρησης των Αμερικανικών Στρατευμάτων από το Ιράκ, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουμε. Οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία και να προγραμματίσουμε την αποχώρηση των στρατευμάτων μας από το Ιράκ, το συντομότερο. Η αποχώρησή των Στρατευμάτων μας θα είναι προς το συμφέρον του Αμερικανικού και του Ιρακινού Λαού.Οι διαφορές μας με τον υποψήφιο Γερουσιαστή John McCain, είναι βαθιές. Διαφώνησα κάθετα με την Στρατιωτική παρέμβαση των ΗΠΑ στο Ιράκ, ακόμη πριν ξεκινήσει. Θα τερματίσω αυτόν τον πόλεμο γιατί υπήρξε ένα τραγικό λάθος της χώρας μας. Δεν έπρεπε να εμπλακούμε σε πόλεμο με το Ιράκ λόγω της Al Qaeda και των Ταλιμπάν, ιδίως όταν δεν υπήρξαν στοιχεία εμπλοκής του Ιράκ στην τρομοκρατική ενέργεια της 9 Σεπτεμβρίου.
Αυτή η επέμβαση στοίχισε στις ΗΠΑ 4000 θανάτους Αμερικανών Στρατιωτών και πάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια!
Ο στρατός μας έχει υποστεί μεγάλες απώλειες και το τραγικό αποτέλεσμα είναι ο απειλές των δύο εχθρών του Αμερικανικού Λαού, όχι μόνον δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν.
Ελπίζουμε ο Barack Obama, αν του επιτρέψουν να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ, να αλλάξει αυτήν την πρωτοφανή και απαράδεκτη πολεμική πολιτική των ΗΠΑ και να οδηγήσει κάποτε τον Bush και το επιτελείο του στο σκαμνί για τα προκλητικά Σκάνδαλα που δημιούργησε με τα πετρέλαια και τον πόλεμο του Ιράκ.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες
Καθημερινή & Insurance Daily: Νέο αφιέρωμα για την Ασφάλιση Επιχειρήσεων
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Euroins: Η Fitch αναβάθμισε την προοπτική της σε θετική

The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες

Europi Holdings: Πέρασαν στην Aktorstone τα ακίνητα «CAMPUS» έναντι €45,55 εκ.

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής

ΤτΕ: Μεταφορά ομαδικού από την Allianz στην Eurolife FFH

Στο +10,1% η ασφαλιστική παραγωγή στο 7μηνο του 2026

ΤτΕ: Προληπτική έγκριση ενόψει της εξαγοράς της MPS από την Intesa Sanpaolo


















