
Είναι ο πιο ισχυρός άνθρωπος στην Αμερική την τελευταία εικοσαετία. Ο λόγος για τον Bill Gates, τον παντοδύναμο ιδρυτή της Microsoft που τα τελευταία χρόνια ασχολείται όλο και περισσότερο με τη φιλανθρωπία.
Σύμφωνα με τη σχετική λίστα του περιοδικού Forbes, ο Gates είναι για 22η χρονιά ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ, με την περιουσία του να διαμορφώνεται στα 76 δισ. δολάρια. Ενδιαφέρον, μάλιστα, παρουσιάζει το γεγονός ότι το 1993 όταν ο Gates βρέθηκε για πρώτη φορά στην κορυφή της λίστας, διαδέχθηκε τον Warren Buffett, τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή που σήμερα βρίσκεται στη 2η θέση με περιουσία αξίας 62 δισ. δολαρίων.
Στην τρίτη θέση είναι ο Larry Ellison του παγκοσμίου κολοσσού της πληροφορικής Oracle, με περιουσία 47,5 δισ. δολαρίων και στην τέταρτη θέση ο Jeff Bezos, ιδρυτής της Amazon, με 47 δισ. δολάρια.
Στην πέμπτη θέση της κατάταξης οι αδελφοί Charles και David Koch με 41 δισ. δολάρια έκαστος και στην έβδομη θέση ο Mark Zuckerberg του Facebook με 40,3 δισ. δολάρια.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Michael Bloomberg, πρώην δήμαρχος Νέας Υόρκης, με 38,6 δισ. δολάρια περιουσία, Jim Walton της Wal-Mart με 33,7 δισ. δολάρια και Larry Page, ιδρυτής της Google με 33,3 δισ. δολάρια.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: 80 υποκαταστήματα στην Ελλάδα

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος

Ηλεκτρικά πατίνια: Στη βουλή το ν/σ με την υποχρεωτική ασφάλιση

Πολιτική και ιδιωτική ασφάλιση: Το στοίχημα της εθνικής συνεννόησης

Αύξηση παραγωγής 6,7% για τη Groupama το 2025

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία



















