ERGO

1ο Greek Power Summit 2011: Βοηθώντας στην ανοικοδόμηση της Ελλάδας

Ο Steve Forbes και μερικοί από τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους παγκοσμίως επιχειρηματίες στην Αθήνα σε ένα διήμερο ανταλλαγής θέσεων και απόψεων για το πώς μπορεί η Ελλάδα να προσελκύσει μεγάλες επενδύσεις και να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Ένα διήμερο συζητήσεων και αλληλεπίδρασης όπου καταξιωμένοι ομογενείς επιχειρηματίες από όλο [...]

AllSafe

Ο Steve Forbes και μερικοί από τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους παγκοσμίως επιχειρηματίες στην Αθήνα σε ένα διήμερο ανταλλαγής θέσεων και απόψεων για το πώς μπορεί η Ελλάδα να προσελκύσει μεγάλες επενδύσεις και να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Ένα διήμερο συζητήσεων και αλληλεπίδρασης όπου καταξιωμένοι ομογενείς επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, κορυφαίοι υπουργοί της Ελληνικής κυβέρνησης και εξέχοντες Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για το πώς μπορούν να μεγιστοποιηθούν οι ευκαιρίες διεθνών επενδύσεων και δημιουργίας ανάπτυξης διοργανώνεται στις 14 και 15 Ιουνίου στην Αθήνα.

Περίπου 40 επιτυχημένοι ομογενείς επιχειρηματίες έχουν προσκληθεί για να συζητήσουν με σημαντικούς Έλληνες επιχειρηματίες των πιο δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας από τον τουρισμό, τις κατασκευές, τις τράπεζες, το εμπόριο, τη βιομηχανία, τη ναυτιλία, την ενέργεια, την τεχνολογία, να ακούσουν τα σχέδια της Ελληνικής κυβέρνησης καθώς και να διερευνήσουν πιθανές προοπτικές συνεργασίας.

Το πρόγραμμα του 1ου Greek Power Summit περιλαμβάνει ακόμα κλειστό δείπνο παρουσία του Steve Forbes, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του Forbes Media, εκδότη του Forbes Magazine αλλά και υποψήφιο το 1996 και το 2000 για την προεδρία των ΗΠΑ, στο οποίο έχει προσκληθεί ως επίσημος ομιλητής ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Τη δεύτερη ημέρα του Greek Power Summit θα διεξαχθεί ημερίδα με ομιλητή τον Steve Forbes, τους κορυφαίους ομογενείς επιχειρηματίες John Calamos, Πρόεδρο του Calamos Investments (ΗΠΑ), Nick Lazares, Ιδρυτή της Admirals Bank (ΗΠΑ), George Koukis, Ιδρυτή και Πρόεδρο του Temenos Group (Ελβετία) καθώς και τον Μιχάλη Παγίδα, Πρόεδρο της ΕΑΣΕ. «Είμαι βέβαιος ότι το Greek Power Summit θα είναι μια πολύτιμη ευκαιρία για τους ηγέτες σε πολιτικό και επιχειρηματικό επίπεδο να εκφράσουν ιδέες που θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην επόμενη εποχή ευημερίας και οικονομικής προόδου», δήλωσε ο John Calamos για το 1ο Greek Power Summit.

«Πιστεύω ότι το Greek Power Summit θα αποδειχθεί ισχυρός καταλύτης που θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξεπεράσει τις σημερινές δυσκολίες», λέει χαρακτηριστικά ο Nick Lazares ενώ ο Steve Forbes δήλωσε: «Η διοργάνωση αυτή δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη».

Διοργανωτές του 1ου Greek Power Summit η διεθνής εταιρεία συμβούλων με έδρα τις ΗΠΑ International Advantage Corporation, που ιδρύθηκε το 1993, και η Honeystone Ltd που από το 2007 εκδίδει το περιοδικό Greek Rich List.

Για περισσότερες πληροφορίες για το 1ο Greek Power Summit και κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.greekpowersummit.com, ή επικοινωνήστε με την Χριστίνα Ακουρή [email protected], τηλ. 219-9991970.

Designia
Europi Insurance

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121