

Τα 1.555 Μέλη έφθασαν τα μέλη του Cyber Risks Advisors LinkedIn Group στους 27 μήνες λειτουργίας του κατατάσσοντάς το μέσα στα μεγαλύτερα θεματικά group του LinkedIn που ασχολούνται με κινδύνους Cyber & Privacy Risk.
Ο σκοπός του Group είναι: η δημιουργία μιας ομάδας που θα συζητά θέματα παραβίασης ιδιωτικότητας, παραβίασης συστημάτων, διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών και τρόπους αντιμετώπισής τους.
Στο Cyber Risks Advisors συμμετέχουν επαγγελματίες και στελέχη που ασχολούνται με το Information Security, δικηγόροι, στελέχη Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Εταιρικής Διακυβέρνησης, Επικοινωνιολόγοι, Εξυπηρέτησης Πελατών, Ασφαλιστές και Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές και συζητούν την ανάγκη για την δημιουργία πολιτικών και διαδικασιών, την ανταλλαγή απόψεων για σχετικά θέματα που τους απασχολούν.
Το Cyber Risks Advisors αποτελεί ένα καθημερινό εργαλείο ενημέρωσής τους.
Το μεγαλύτερο μέρος των μελών (άνω του 80%) είναι από το εξωτερικό και είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες στον τομέα τους, ανάμεσά τους και πολλοί Ελληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό σε τομείς που σχετίζονται με την διαχείριση περιστατικών data breach.
Δημιουργός του Group είναι ο Νίκος Γεωργόπουλος ΜΒΑ, CyRM.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πώς οι Έλληνες χάνουν 600 δολ. από ένα μήνυμα στο WhatsApp

Αυξάνονται οι απάτες με στόχο ταξιδιώτες του Μουντιάλ 2026

Τι γίνεται όταν ο Bugs Bunny τα βάζει με το phising; (video)

Μουντιάλ 2026: Διαδικτυακές απάτες με email "παγίδα"

Ο «διαπραγματευτής» ransomware που έκανε... επιθέσεις

Τα "κενά" ασφαλείας σε εφαρμογές, "κλειδιά" για τους hackers

Εκρηκτική άνοδος στις ατομικές ασφαλίσεις για cyber απάτες

















