
Μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα «Mentoring for Women in Leadership 2023» της Interamerican, σε συνεργασία με τον οργανισμό Women On Top, δεκαπέντε γυναίκες είχαν την ευκαιρία για έξι μήνες να συνδεθούν, να μοιραστούν και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της επαγγελματικής τους ζωής.
Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, που διήρκεσαν συνολικά έξι μήνες, δημιουργήθηκε ένας χώρος υποστήριξης και συνεργασίας που οδήγησε σε νέες γνώσεις, διαφορετικές εμπειρίες και νέες σχέσεις. Υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον, οι μέντορες και οι καθοδηγούμενοι ενώθηκαν και μέσω της αλληλεπίδρασης, συνειδητοποίησαν ότι αντιμετωπίζουν κοινές προκλήσεις.
Κοιτάζοντας το μέλλον, η Interamerican θα επεκτείνει το πρόγραμμα το επόμενο έτος και θα το καταστήσει διαθέσιμο σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό, συνεχίζοντας να ενδυναμώνει τις γυναίκες σε ηγετικές θέσεις. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε έναν κόσμο δυνατοτήτων, όπου κάθε γυναίκα μπορεί να ευδοκιμήσει και να πετύχει μικρές ή μεγάλες νίκες, να ξεπεράσει δισταγμούς, να αλλάξει προοπτικές και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος

Δεν αλλάζει ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, αλλά ο τρόπος εξέλιξής του

Γενικός Διευθυντής της Αθηναϊκής Γενικής Κλινικής ο Σ. Λιανός

Μετατρέποντας τις προκλήσεις σε επιχειρηματικές λύσεις

ΕΙΑΣ: Προγράμματα για ομαδικές ασφαλίσεις

Η Interamerican συναντά το MDRT

Οι άνθρωποι της Interamerican σε δράση παράκτιου καθαρισμού (video)



















