
Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Κίνα, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής και πρόεδρος της Fosun Group, Guo Guangchang, αγνοείται, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν κινεζικά μέσα.
Στον απόηχο της είδησης, ανεστάλη η διαπραγμάτευση των μετοχών των εταιρειών που ανήκουν στον κινεζικό όμιλο συμμετοχών, ο οποίος δραστηριοποιείται σε διάφορα πεδία, από ασφάλειες μέχρι τράπεζες και τουριστικά συγκροτήματα.
Πρόσφατα, μάλιστα, ο Όμιλος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί ενεργά με τον ασφαλιστικό κλάδο.
Ο εκπρόσωπος της Fosun αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, σημειώνοντας ότι η λειτουργία της Εταιρείας συνεχίζεται κανονικά.
Ο Guo Guangchang είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Κίνα, με περιουσία που εκτιμάται στα 7,8 δισ. δολάρια. Η Fosun διαχειρίζεται assets άνω των 160 δισ. δολαρίων και όπως έχει δηλώσει ο ιδρυτής της επιθυμεί να εξελιχθεί σε έναν επιχειρηματικό όμιλο παγκοσμίου βεληνεκούς.
Σχόλια

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
AI Act, Marketing και ο ρόλος της ασφάλισης
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Brokers Union: Ανάπτυξη με όραμα & στρατηγική
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Karavias Art Insurance στηρίζει το SYNANSTRY ART PROJECT

Η ασφάλιση αναδεικνύεται μέσα από την ανάγκη για ανθεκτικότητα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠΕ για την απώλεια της Χρ. Παπαδοπούλου

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα

Η γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου: 4 δυνάμεις που κάνουν τη διαφορά


















