Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Εθελοντικής Εργασίας της AIG, οι εργαζόμενοι της Εταιρείας στην Ελλάδα συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις, στηρίζοντας φορείς που το έργο τους έχει σχέση με τα παιδιά. Με τις εθελοντικές δράσεις στήριξαν ειδικότερα το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας, καθώς και «το Χαμόγελο του Παιδιού». Συγκεκριμένα, την εβδομάδα από τις 21 έως και τις 27 Απριλίου, οι εργαζόμενοι της AIG:
- Προσέφεραν 42 συνολικά ώρες εθελοντικής εργασίας στο Πασχαλινό Bazaar που πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.
- Συγκέντρωσαν και δώρισαν είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, εκπαιδευτικά παιχνίδια και βιβλία και επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων Βούλας.
Οι παραπάνω ενέργειες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Εθελοντικής Εργασίας της AIG. Στο πλαίσιο αυτής, οι εργαζόμενοι της Εταιρείας ανά τον κόσμο είχαν τη δυνατότητα να εργαστούν εθελοντικά ή να συνεισφέρουν έμπρακτα σε κοινωφελείς οργανώσεις. Η Ελλάδα ήταν μία από τις χώρες που άμεσα ανταποκρίθηκαν με τη συμμετοχή μεγάλου ποσοστού των υπαλλήλων.
Ο κ. Giuseppe Zorgno, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Ελλάς Α.Ε. σχολίασε σχετικά: «Για την AIG η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη υλοποιείται όχι μόνο με ενέργειες της ίδιας της Εταιρείας, αλλά και μέσα από την πρωτοβουλία του ανθρώπινου δυναμικού της. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Εθελοντικής Εργασίας είδαμε εργαζομένους ανά τον κόσμο να συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για ευπαθείς ομάδες, να βοηθούν στην ανάπλαση σχολείων και πάρκων και να συμβάλουν στο έργο σημαντικών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων. Μέσα από ενέργειες όπως αυτή κάνουμε πράξη το motto της Εταιρείας, το Bring on Tomorrow».
Σχόλια

Insurance Awards FM 2026: Έως τις 7/8 η κατάθεση των ερωτηματολογίων
Τι προβλέπει ν/σ για κρατικές αποζημιώσεις επιχειρήσεων
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης

Πιστοποιημένο διαμεσολαβητή στα ΤΕΑ και φορολογικά κίνητρα στον 3ο πυλώνα


















