

Mε ένα τετραήμερο ταξίδι στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο επιβράβευσε η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε. τους συνεργάτες που πέτυχαν στο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2014.
Κατά την παραμονή τους στη βρετανική πρωτεύουσα οι συνεργάτες και τα στελέχη της AIGAION επισκέφτηκαν το City, τους Lloyds με τους οποίους η Εταιρεία έχει στενή συνεργασία και το Tower Bridge. Επίσης, ξεναγήθηκαν στο Βρετανικό Μουσείο, απόλαυσαν τη βόλτα τους στο Westminster και το Big Ben και είδαν πανοραμικά το Λονδίνο από το London Eye.
Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και τα στελέχη της AIGAION, η οποία διατηρεί στενές σχέσεις με την αγγλική ασφαλιστική αγορά, διέμειναν στο ξενοδοχείο Hilton με θέα στο Hyde Park και στις περιοχές Knightsbridge και Westminster, ενώ με σύμμαχο τον καλό καιρό είδαν τα αξιοθέατα της πόλης, περπάτησαν στην πλούσια αγορά του Λονδίνου, διασκέδασαν, γευμάτισαν σε βραβευμένα εστιατόρια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προορισμό του επόμενου διαγωνισμού.
Τους 30 επιτυχόντες συνεργάτες που αύξησαν σημαντικά την παραγωγή τους στον κλάδο αυτοκινήτου το 2014 και ταξίδεψαν στο Λονδίνο, συνόδεψαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AIGAION Νικόλαος Βελλιάδης, η Project Manager της Εταιρείας Τζοβάννα Σαΐνη, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων Λεωνίδας Παπαδόπουλος, η Yπεύθυνη Γραμματείας Πωλήσεων Σοφία Σαγιά και η Προϊσταμένη Γραφείου Βορείου Ελλάδος της AIGAION Άννα Παπαδοπούλου.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Αποζημιώσεις μέσω web banking

Διευρύνεται η συνεργασία της AIGAION Ασφαλιστική A.E. με την Grant Thornton

AIGAION Ασφαλιστική: Χορηγός του ιστιοπλοϊκού αγωνιστικού σκάφους ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ

AIGAION Ασφαλιστική A.E.: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης αλλοδαπών

Υλοποιήθηκε η συμφωνία της AIGAION με τη γερμανική DARAG








