
Το ΕΙΑΣ οργανώνει φροντιστηριακά προγράμματα για την ολοκληρωμένη και σωστή προετοιμασία των υποψηφίων για τις εξετάσεις των Πιστοποιητικών Επιπέδου Α΄για την παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικού συμβούλου, συντονιστή ασφαλιστικού συμβούλου ή υπαλλήλου επιχείρησης (αντ)ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και Επιπέδου Δ΄, για την πώληση ασφαλιστικών προϊόντων συνδεδεμένων με επενδύσεις. Τα φροντιστηριακά προγράμματα θα είναι διάρκειας 24 και 26 εκπαιδευτικών ωρών αντίστοιχα, και θα πραγματοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5° όροφος).
Επίσης, το ΕΙΑΣ στο πλαίσιο της παροχής εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων προς το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς για την αναβάθμιση του ασφαλιστικού επαγγέλματος σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Πραγματογνωμόνων σχεδίασε και θα υλοποιήσει ένα Νέο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για Νέους Πραγματογνώμονες. Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 44 εκπαιδευτικών ωρών και θα χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).
Ακολουθούν τα αναλυτικά προγράμματα και οι αιτήσεις συμμετοχής:
[gview file=”https://www.insurancedaily.gr/upload/2013/11/eias-pist-a-d.pdf” height=”400px” width=”600px” save=”1″]
[gview file=”https://www.insurancedaily.gr/upload/2013/11/eias-neoi-pragmatogn.pdf” height=”400px” width=”600px” save=”1″]
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP

Intracom: Κερδοφορία και είσοδος στις ασφαλίσεις το 2025

Η Πρόεδρος της EIOPA, P. Hielkema στο NatCat Summit

Διψήφια αύξηση παραγωγής και ενίσχυση κερδοφορίας για την Υδρόγειο


















