Tsomokos

Αποκλειστικό: AVIVA & insurancemarket.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους  

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ID η insurancemarket.gr, η πρώτη πλατφόρμα πολυτιμολόγησης στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά ήρθε σε συμφωνία με τη Βρετανική Πολυεθνική Ασφαλιστική Εταιρεία AVIVA για την αποκλειστική εκπροσώπησή της στις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης, μεταξύ αυτών και στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η εκπροσώπηση θα έχει στην αρχή τη μορφή Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ) [...]

AllSafe
Αποκλειστικό: AVIVA & insurancemarket.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους  

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ID η insurancemarket.gr, η πρώτη πλατφόρμα πολυτιμολόγησης στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά ήρθε σε συμφωνία με τη Βρετανική Πολυεθνική Ασφαλιστική Εταιρεία AVIVA για την αποκλειστική εκπροσώπησή της στις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης, μεταξύ αυτών και στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Η εκπροσώπηση θα έχει στην αρχή τη μορφή Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ) με τους υπεύθυνους της insurancemarket να έχουν δεσμευτεί με στρατηγικό πλάνο και στόχους διετίας ότι η ασφαλιστική δεν θα αργήσει να εγκατασταθεί στη χώρα μας και με υποκατάστημα.

Μια κίνηση που δεν ξαφνιάζει στελέχη και ανθρώπους με βαθιά γνώση της ευρωπαϊκής αγοράς μιας και μετά το Brexit, η Βρετανική πολυεθνική είχε εκφράσει ανοιχτά τις προθέσεις της να συνάψει συνεργασίες με ευρωπαίους επαγγελματίες του κλάδου της διαμεσολάβησης για να μη χάσει μερίδιο από την Ευρωπαϊκή Αγορά.

Ένα deal που άργησε να κλείσει περίπου ένα χρόνο καθώς η έξαρση της πανδημίας πάγωσε τα σχέδια και των δύο ενδιαφερόμενων μερών τρενάροντας τα διαδικαστικά για την έναρξη των εργασιών τους.

Τέλος, οι υπηρεσίες και τα ασφαλιστικά προγράμματα στις ασφαλίσεις οχημάτων της ασφαλιστικής θα διατίθενται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του διαμεσολαβητή δημιουργώντας ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εν λόγω εταιρεία.

Ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το οποίο είναι τελείως φανταστικό μιας και η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί αποκύημα της φαντασίας μας με αφορμή τη σημερινή ημέρα.

Καλό μήνα σε όλους και προσοχή στα fake news!

Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121