
Oλοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου το σεμινάριο που πραγματοποίησε η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. για την επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση των συνεργατών της.
Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη καθώς συμμετείχαν πάνω από 150 συνεργάτες εντός και εκτός Αθηνών, που παρακολούθησαν το πεντάωρο σεμινάριο είτε προσερχόμενοι στα γραφεία της Brokers Union είτε μέσω διαδικτύου, για όσους λόγω απόστασης είχαν δυσχέρεια να βρεθούν στον τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου.
Ακολούθησαν γραπτές εξετάσεις για όλες τις βαθμίδες (Α’,Β’ και Γ’ επίπεδο) και οι συμμετέχοντες θα λάβουν το απαιτούμενο πιστοποιητικό.
Το σεμινάριο υποστηρίχθηκε από τον εξειδικευμένο εκπαιδευτικό Όμιλο Coordinators Group of Companies και θα επαναληφθεί το 2016 στο πλαίσιο της υποχρέωσης των διαμεσολαβητών να επικαιροποιούν την ασφαλιστική τους γνώση.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Και Αν Συμβεί… να οικονομικό έχεις σχέδιο;

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP


















