
Αντίστροφη μέτρηση λιγότερο από δύο .μήνες ξεκινά για τη δημοσοποίηση όσων χρωστούν πάνω από 150.000 στην εφορία ή στον ΕΦΚΑ
Ειδικότερα στο τέλος του επόμενου μήνα θα δημοσιοποιηθούν (εφόσον δεν έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους έως τότε) τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που έχουν:
- Βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή προς την εφορία που υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από τα πληροφοριακά συστήματα Φορολογίας και Τελωνείων.
- Βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή από εισφορές κοινωνικής ασφάλισης προς τον ΕΦΚΑ που υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ και η καταβολή της καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους κατά την ημερομηνία άντλησης των στοιχείων αυτών από το πληροφοριακό σύστημα του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ).
Για τα φυσικά πρόσωπα στη λίστα θα αναγράφεται ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου, επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα, βασική οφειλή και συνεισπραττόμενα προς Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες -Ελεγκτικά Κέντρα, Τελωνεία και μερικό σύνολο οφειλής για κάθε ομάδα υπηρεσιών και φορέων.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ 5-9 Ιανουαρίου

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 1 έως 5 Δεκεμβρίου

ΕΦΚΑ: Ολοκληρώθηκε η ψηφιοποίηση άνω των 10 εκατομμυρίων καρτελών ενσήμων

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ 13 – 17 Οκτωβρίου

Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 1 έως 5 Σεπτεμβρίου







