
Έναν πρωτότυπο και σύγχρονο τρόπο επέλεξε η Eurolife ERB Ασφαλιστική σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Εxecutive ΜΒΑ και Γραφείο Διασύνδεσης) για να εμπνεύσει τους νέους να εκφραστούν δημιουργικά για το τι σημαίνει ασφάλεια για αυτούς.
Ειδικότερα, μέσω του Διαγωνισμού #DefineSafety με τίτλο «Είσαι φοιτητής; Τι σημαίνει για εσένα ασφάλεια;» η Eurolife ERB και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς προσκαλούν όλους τους φοιτητές της Ελλάδας, να δημιουργήσουν videos, μέσω των οποίων θα αποτυπώνουν τι σημαίνει για εκείνους ασφάλεια.
Για τις ανάγκες του διαγωνισμού δημιουργήθηκε μία ψηφιακή πλατφόρμα, microsite, www.definesafety.gr στην οποία όσοι επιθυμούν μπορούν να ανεβάζουν τα videos, από τις 17 Μαρτίου ως τις 14 Μαΐου.
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό διεκδικούν σημαντικά χρηματικά έπαθλα – € 1.200 για τον πρώτο νικητή, € 600 για τον δεύτερο νικητή, social award για τον τρίτο νικητή. Οι δύο πρώτοι νικητές προκύπτουν ύστερα από ψηφοφορία 6μελούς επιτροπής και ο τρίτος νικητής αναδεικνύεται βάσει των likes που θα συγκεντρώσει το video του από το κοινό.
Η Τατιάνα Δικαστοπούλου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Marketing & Business Development της Eurolife ERB δήλωσε: «Κύριος εμπνευστής αυτής της ενέργειας ήταν το Executive MBA του Πανεπιστημίου Πειραιώς το οποίο μας προσέγγισε γνωρίζοντας ότι η Eurolife ERB μέσω των εταιρικών της δράσεων και του as-milisoume.gr δίνει όλο και περισσότερη έμφαση στην ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης με έμμεσους ή άμεσους τρόπους. Με το διαγωνισμό #DefineSafety που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, στοχεύουμε να ανοίξουμε το διάλογο με τους νέους που πιστεύουν όπως και εμείς, οι άνθρωποι της Eurolife ERB, ότι μόνο όταν νιώθουμε ασφαλείς, νιώθουμε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι έχουμε επιλέξει».
Ο καθ. Δημήτριος Γεωργακέλλος, Διευθυντής του Executive MBA του Πανεπιστημίου Πειραιώς, δήλωσε αντίστοιχα: «Στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και ειδικότερα στο Executive MBA μας ενδιαφέρει να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με το επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία γενικότερα, αναζητώντας συνεχώς νέες δράσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Καθώς μάλιστα, μεγάλος αριθμός των νέων σήμερα επικοινωνεί διαδικτυακά και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις νέες αυτές τάσεις. Έτσι, μαζί με τη Eurolife ERB δημιουργήσαμε το διαγωνισμό #DefineSafety στοχεύοντας να ανιχνεύσουμε, με έναν καινοτόμο και δημιουργικό τρόπο, τις απόψεις των νέων ανθρώπων σχετικά με το θέμα της ασφάλειας. Πιστεύουμε πως η ανταπόκριση της συγκεκριμένης ενέργειας θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το μέλλον ανάλογων εγχειρημάτων».
Ο καθ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, Πρύτανης και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς συμπλήρωσε: «Με τη δράση αυτή, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς αποδεικνύει τη δέσμευσή του να αποτελεί έναν χώρο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών, να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα των νέων και να παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένο με τον επιχειρηματικό κόσμο».
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Νέα Πρωτοποριακή Εφαρμογή ¨Sofos MedCare¨ από την Sofos Insurance Agency
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Eurolife FFH: Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force

Ολοκλήρωση της εξαγοράς της Eurolife Life από τη Fairfax

Ο ΣΕΣΑΕ μαγειρεύει στις 14 Νοεμβρίου για καλό σκοπό

Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους

Victory Promise: Επιβράβευση συνεργατών στην Αίγυπτο

ΤτΕ: Μεταφορά ομαδικού από την Allianz στην Eurolife FFH


















