Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7/4), το doctoranytime.gr ξεκινάει την εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής «ΜΗΝΑΣ ΥΓΕΙΑΣ για όλους» και σε συνεργασία με τους συνεργάτες γιατρούς, προσφέρει Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε 4 ειδικότητες: καρδιολόγο, ουρολόγο, δερματολόγο και οδοντίατρο. Οι επισκέψεις αφορούν αντίστοιχα τις παρακάτω ιατρικές εξετάσεις: καρδιογράφημα, δακτυλική εξέταση προστάτη, έλεγχο σπίλων και έλεγχο στοματικής κοιλότητας. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ενημέρωση, «Βάλε την υγεία σου σε προτεραιότητα και κλείσε τώρα online το ραντεβού σου μέσω του www.doctoranytime.gr»
Επίσης, το doctoranytime.gr είναι χορηγός επικοινωνίας στο TEDMEDLiveAthens, το πιο πρωτοποριακό συνέδριο για την υγεία, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 21 Απριλίου 2013. Με θέμα “Health Forward”, ο στόχος του είναι η ανάπτυξη των νέων ιδεών και της καινοτομίας στους τομείς της ιατρικής & γενικότερα της υγείας.
Το doctoranytime.gr υπενθυμίζει, ότι είναι πάντα κοντά κάθε φορά που θα χρειαστεί κάποιος γιατρό. Μέσα από 1.650 γιατρούς μέλη και 52 ειδικότητες, βρίσκει κανείς άμεσα τον κατάλληλο γιατρό για αυτόν και κλείνει ραντεβού σε λιγότερο από 1’ οποιαδήποτε στιγμή. Για τις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η χρήση υπολογιστή ή smartphone, οι ασθενείς μπορούν να καλέσουν στο 215 5604667 και να κλείσουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά και δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του DoctorAnytime, οι ενδιαφερόμενοι ασθενείς και γιατροί μπορούν να ενημερωθούν μέσω του www.doctoranytime.gr ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 215 560466.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου 3 πολιτικών και ασφαλιστικής αγοράς από το ΕΕΑ

Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία

SYNDEA: Στρατηγική προτεραιότητα ο ψηφιακός μετασχηματισμός


















