
Η ΕΑΕΕ συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με θέμα «Ο ρόλος της ασφάλισης στην οικονομία και στην κοινωνία & οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας».
Η Ελίνα Παπασπυροπούλου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης, και η Φιλίππα Μιχάλη, Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, μίλησαν για τη συμβολή της ασφάλισης στην οικονομία και την κοινωνία, αλλά και για τις προοπτικές που ανοίγονται για τους νέους επαγγελματίες στον ασφαλιστικό κλάδο.
Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον κλάδο και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες σταδιοδρομίας που προσφέρει.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Ευάγγελος Δρυμπέτας, μέλος Συμβουλίου Διοίκησης Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ο Δημήτριος Δημητρίου, Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών και ο Θωμάς Πουφινάς Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

5 γυναίκες σε νευραλγικές θέσεις μιλούν για τη μητρότητα και την καριέρα

Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»

Στα 30 εκατ. ευρώ οι οικονομικές απώλειες από το BLUE CARRIER 2

Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή Διάκριση EcoVadis

ΜΙΝΕΤΤΑ: Συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

H EUROINS Ελλάδος Xρυσός Χορηγός της 8ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στη Θεσσαλονίκη

Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες



















