
Ο ασφαλιστικός κλάδος, ως εργοδότης, συζητάει για τις φιλοδοξίες των νέων και τις προοπτικές που τους δίνει.
Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), καλεί νέους εργαζόμενους και φοιτητές να πάρουν θέση στη συζήτηση πάνελ, που διοργανώνει στο πλαίσιο της συμμετοχής της ως Χρυσoύ Χορηγού στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2019, το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019, στις 17:30, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στ. Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).
Με θέμα «Ασφαλιστικός κλάδος και Νέοι: Ένας διαφορετικός διάλογος για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές στον κλάδο», τρεις Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών θα συνομιλήσουν με τρεις νέους εργαζόμενους για τις φιλοδοξίες τους, τις επιθυμίες τους και τις ανάγκες τους για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Παράλληλα, θα αναφερθούν στα πλεονεκτήματα του ασφαλιστικού κλάδου ως εργοδότη και στις ευκαιρίες που προσφέρει, καλώντας τους συμμετέχοντες σε ανοιχτή συζήτηση.
Με μήνυμα «Πάρε θέση στην αγορά εργασίας» η ελληνική ασφαλιστική αγορά, μεγάλος θεσμικός επενδυτής της οικονομίας καλεί όλους τους νέους να ανακαλύψουν τα σύγχρονα επαγγέλματα και τις μοντέρνες ειδικότητες που προσφέρει ο ασφαλιστικός κλάδος, και έχουν μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, όπως : Actuary, Underwriter, Software Engineer, Digital Marketing Specialist, Risk Analyst, Financial Analyst, HR Manager, Product Manager, Investment Officer, Business Intelligence Officer, Budgeting & Reporting Manager, κ.ά.
Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι μεγάλο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.
Απευθύνεται κυρίως -αλλά όχι αποκλειστικά- σε νέους και νέες 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης. Πραγματοποιείται για ένατη φορά, με τη συμμετοχή περίπου 250 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας. Ο βασικός στόχος του Πανοράματος είναι να ενημερώσει τους μελλοντικούς εργαζόμενους, μέσα από εισηγήσεις, workshops, παρουσιάσεις, συζητήσεις χωρίς ατζέντα, για τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 21 κλάδοι/τομείς της οικονομίας, προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες. Ταυτόχρονα, επιθυμεί να αναδείξει την ‘Άλλη Ελλάδα’, εκείνη της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Οι παράγοντες που ανασχηματίζουν την αγορά οχημάτων
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΣΑΠΕ: “Leading Without Limits” την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Αύξηση 10,1% στην παραγωγή ασφαλίστρων το πρώτο οκτάμηνο του 2026

Η ασφαλιστική εκπαίδευση διαμορφώνει τους αυριανούς ηγέτες του κλάδου

Ασφαλιστικές αποζημιώσεις 6,41 εκατ. ευρώ για τις φωτιές 29/7 με 5/8

Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»

Φυσικές καταστροφές: Άνω του €1,2 δισ. οι ασφαλιστικές αποζημιώσεις από το 1993

Φυσικές Καταστροφές: Μέσω πλατφόρμας οι αποζημιώσεις - Συνεδριάζει στις 21/10 το Παρατηρητήριο Ασφάλισης


















