
Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον κ. Carlos Montalvo Rebuelta, Partner της PwC Ισπανίας, ο οποίος εξειδικεύεται σε θέματα ρυθμιστικού πλαισίου του ασφαλιστικού κλάδου.
Ο κ. Rebuelta θα αναφερθεί στις προκλήσεις της οδηγίας (ΕΕ) 2016/97 (IDD) για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων, μεταφέροντας την εμπειρία του πάνω στα συναφή θέματα και τις σχετικές ευρωπαϊκές εποπτικές πρακτικές και επιδιώξεις, την οποία αποκόμισε και κατά την προγενέστερη θητεία του στην EIOPA ως Εκτελεστικός Διευθυντής, στη CEIOPS ως Γενικός Γραμματέας καθώς και στην ισπανική εποπτική αρχή.
H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 17.30 στα γραφεία της ΕΑΕΕ (Ξενοφώντος 10, Αθήνα 3ος όροφος). H παρουσίαση θα γίνει στα αγγλικά.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πυρκαγιές: “Η Ασφαλιστική Κοινότητα, η Κοινωνική Ευθύνη και η Αποστολή της”

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Επαγγελματική ασφάλιση: Μεταρρύθμιση με ουσιαστικό αποτύπωμα

ΕΑΕΕ: Τι πρέπει να ξέρετε για την υποχρεωτική ασφάλιση πατινιών

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ

Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ με τα "ανοιχτά" επαγγελματικά ταμεία



















