
Σε ανακοινωσή της η ΕΑΕΕ αναφέρει: “Αντιμετωπίζουμε όλοι για πρώτη φορά μία μοναδική κατάσταση που απαιτεί ατομική υπευθυνότητα και συλλογική αλληλεγγύη.
Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να συμβάλουμε και εμείς στην εθνική προσπάθεια για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού, αλλά και θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας όλων των ανθρώπων μας, εφαρμόζουμε την εξ αποστάσεως εργασία, παρέχοντας και με αυτόν τον τρόπο αδιάλειπτα τις υπηρεσίες μας στους ασφαλισμένους μας.
Η δική μας επικοινωνία με τους ανθρώπους μας, έχει το πρόσθετο και αναντικατάστατο στοιχείο της προσωπικής και της εκ του σύνεγγυς επαφής.
Τα Γραφεία μας αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτουν, παρέχουν κάθε δυνατότητα λειτουργίας για την αναγκαία εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας, σε ασφαλές περιβάλλον.
Καλούμαστε τώρα, μέσα σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε δίπλα τους με κάθε δυνατό και ασφαλή τρόπο.
Ευχόμαστε σε εσάς, τους υπαλλήλους και τις οικογένειές σας να διατηρήσετε καλή υγεία και να παραμείνετε ασφαλείς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο”.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εμβόλια Covid: 14.000 Βρετανοί ζητούν αποζημίωση για βλάβες

Πανεπιστημιακή έρευνα: Η μη φυσική μετάδοση του covid προκύπτει ως ιδιαίτερα αληθοφανές σενάριο

Γρίπη και COVID-19: Ταυτόχρονη ανίχνευση από την Affidea

Έστω και τώρα να εμβολιαστούν οι ευπαθείς για τη γρίπη και τον κορωνοϊό

Διαγράφονται τα πρόστιμα για τους ηλικιωμένους που δεν είχαν κάνει εμβόλιο covid







