
Στην ανάπτυξη του δικτύου της σε δομημένες βάσεις εστιάζει η Απόλλων Μεσιτεία Ασφαλίσεων εντάσσοντας στο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρείας τον κ. Ιωάννη Κακαβελάκη, ως επικεφαλής του Business Development Department.
Ο κ. Κακαβελάκης θα επιφορτιστεί με το έργο της υγιούς διεύρυνσης του δικτύου και θα συμβάλλει στη στοχευμένη καθοδήγηση των συνεργατών της Εταιρείας.
Όπως αναφέρει η Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια, «Η Απόλλων θα αξιοποιήσει την πολυετή εμπειρία του στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης για να στηρίξει πολυεπίπεδα τους ανθρώπους της, παρέχοντάς τους επαγγελματισμό στη συνεργασία τους με την Εταιρεία, τεχνογνωσία και σύγχρονα εργαλεία.
Θεωρούμε ότι με τον κ. Κακαβελάκη μπορούμε να υλοποιήσουμε ακόμα μία πιο συνεργατοκεντρική πολιτική και να μεγαλώσουμε την ομάδα μας, διατηρώντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά της παραγωγικότητας και της ευελιξίας της». Ο κ. Ιωάννης Κακαβελάκης αποτελεί καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς.
Η πορεία του ξεκίνησε το 1992 στην ανάπτυξη του δικτύου της Europ Assistance, στην οποία παρέμεινε τέσσερα χρόνια. Από το 1996 μέχρι και το 2000 εργάστηκε στην British Providence και την περίοδο 2000-2005 για την Elysee. Η δραστηριοποίησή του στον κλάδο υπήρξε αδιάλειπτη με την τελευταία ενασχόλησή του να είναι στην Europrotection, στην οποία εντάχθηκε το 2014.
Σχόλια

Ξεκινάει το MDRT Day 2026
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
AI Act, Marketing και ο ρόλος της ασφάλισης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

«insurance.mag»: Κυκλοφορεί αύριο με την free press LiFO

Η Karavias Art Insurance στηρίζει το SYNANSTRY ART PROJECT

Η ασφάλιση αναδεικνύεται μέσα από την ανάγκη για ανθεκτικότητα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠΕ για την απώλεια της Χρ. Παπαδοπούλου

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα


















