
Με στόχο τη διαρκή ενίσχυση της αναπτυξιακής της πορείας και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ προχωρά σε μια νέα στρατηγική συνεργασία στον τομέα της ασφάλισης πιστώσεων.
Ειδικότερα, η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ συνεργάζεται πλέον με τον κ. Αλέξη Γαβριήλογλου, από τους πρωτεργάτες της ασφάλισης πιστώσεων στην Ελλάδα, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο κλάδο, ενισχύοντας περαιτέρω την εξειδίκευσή της στον συγκεκριμένο κλάδο με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της τα εργαλεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν.
Με την ασφάλιση πιστώσεων οι πελάτες της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ έχουν τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο ξαφνικής ή απροσδόκητης επισφάλειας των αγοραστών τους, να επεκτείνουν τις πιστώσεις τους σε νέους πελάτες και να βελτιώσουν την πρόσβασή τους σε πηγές χρηματοδότησης.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία η κ. Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τον κ. Αλέξη Γαβριήλογλου αποτελεί για την εταιρεία μας ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση της υλοποίησης του στρατηγικού μας σχεδιασμού που περιλαμβάνει την περαιτέρω ενδυνάμωση της εταιρίας με έμπειρα στελέχη, ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ακόμα καλύτερα στους πελάτες μας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμένες «στα μέτρα τους». Ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την προστιθέμενη αξία μας σε κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση και να συμβάλουμε, έτσι στη συνολική τόνωση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας».
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
«Στο τραπέζι» o έλεγχος για τις ανασφάλιστες επιχειρήσεις
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

450 στελέχη στο Insurance & Reinsurance Meeting στην Ύδρα

Τι θα συζητηθεί στο Insurance & Reinsurance Meeting 2026

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΑΕΕ

Eurolife FFH: επεκτείνει το δίκτυο του My Health F1rst

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Designia Insurance Brokers: Διάκριση στα Insurance Awards Filippos Morakis 2025

Ελληνική διάκριση στο «Together 4 a Better World» του Ιδρύματος Reale
















