
Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Crown Plaza, η ετήσια συνάντηση των συνεργατών της Life Plan και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Εταιρείας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα παραγωγικά αποτελέσματα και οι ποιοτικοί δείκτες του 2018, τα οποία ανέδειξαν την υψηλή παραγωγικότητα και διατηρησιμότητα των συνεργατών της Life Plan σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.
Σημαντική ενότητα της ημερίδας αποτέλεσε η παρουσίαση από τον επικεφαλής της Life Plan κ. Δημήτρη Γαβαλάκη, του νέου νομικού πλαισίου IDD (νόμος 4583/2018). Ο κ. Γαβαλάκης τόνισε, πως παρά τις γραφειοκρατικές απαιτήσεις, η εφαρμογή του θα βελτιώσει την ανάπτυξη εργασιών του κλάδου και θα αποτελέσει μια ακόμα ευκαιρία για να αναδειχθεί η αξιοπιστία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν επίσης τα τυποποιημένα έντυπα ενημέρωσης και οι διαδικασίες που θα διευκολύνουν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Life Plan, να εφαρμόσουν σωστά το νέο νομοθετικό πλαίσιο.

Ακολούθησαν δυο εκπαιδευτικές ενότητες τόσο από τον κ. Δημήτρη Γαβαλάκη όσο και από τον κ. Γεώργιο Πετρίδη, Συντονιστές Ασφαλιστικών Συμβούλων, με επίκεντρο την αξία της ανθρωποκεντρικότητας, την αυτοβελτίωση αλλά και τη διαχείριση του χρόνου.
Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της οποίας το φλουρί κέρδισε η κ. Κουκουλιακου Φωτεινή, Συντονίστρια Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της LifePlan.

Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η πρώτη κοπή πίτας του MDRT στην Ελλάδα

Syndea: Oι συνεταιρισμοί ενισχύονται και εξελίσσονται μέσα από την ασφάλιση

ΠΑΡΟΝ: Μια βραδιά ενότητας, πολιτισμού και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά

Ετήσια εκδήλωση των ασφαλιστών Λάρισας

The New Goodlife: 50 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά

Συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz σε όλη την Ελλάδα

Νίκος Δαμάλας: 15 xρόνια πορείας στην ασφαλιστική αγορά







