
Μία digital εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Ασφαλιστικός Κλάδος και Υγειονομική Κρίση: Βελτιστοποιώντας τις Επιχειρησιακές Στρατηγικές σε Περιβάλλον Αβεβαιότητας, με χρήση των Business Analytics» διοργάνωσε η Eurolife ERB για το δίκτυο συνεργατών της.
Η ημερίδα υλοποιήθηκε την Τρίτη 5 Μαΐου με τη μέθοδο εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε εικονική αίθουσα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 240 συνεργατών της Εταιρείας.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πολυετούς και επιτυχημένης συνεργασίας της Eurolife ERB με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, με εισηγητή τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής Επιστήμης, κ. Σωτήρη Μπερσίμη. Κατά τη διάρκειά του αναλύθηκε θεματολογία που αφορά στην άντληση πληροφοριών και γνώσεων από πολλαπλές πηγές δεδομένων, οι οποίες προκύπτουν από την ενσωμάτωση και εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας στον ασφαλιστικό κλάδο. Ο εισηγητής παρουσίασε στους συμμετέχοντες τα οφέλη που έχει η αποτελεσματική ανάλυση αυτών των δεδομένων για μια σύγχρονη επιχείρηση, προσφέροντας γνώση που τη βοηθά να λαμβάνει βέλτιστες αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.
Η επένδυση στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των συνεργατών της με σύγχρονες μεθόδους αποτελεί προτεραιότητα για τη Eurolife ERB. Για την Εταιρεία, αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό τους, μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ημερίδων, με σκοπό να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε θέματα που αφορούν στον ασφαλιστικό κλάδο και τις εξελίξεις του. Παράλληλα, με τα προγράμματα εκπαιδευτικής κατάρτισης που υλοποιεί συμβάλλει στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και της περαιτέρω εξειδίκευσής τους.
Λόγω της έκτακτης συγκυρίας που έχει διαμορφωθεί στη χώρα τους τελευταίους μήνες, η Eurolife ERB, έχοντας αναπτύξει μοντέλο για training εξ αποστάσεως, εφάρμοσε άμεσα εναλλακτικούς τρόπους εκπαίδευσης, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα τα εκπαιδευτικά της προγράμματα. H ημερίδα που διοργάνωσε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά δεν είναι η πρώτη εκπαιδευτική της δράση που υλοποιείται σε εικονική αίθουσα με τη μέθοδο της τηλε-εκπαίδευσης. Τον τελευταίο μήνα η Εταιρεία έχει υλοποιήσει για τους συνεργάτες της πολλαπλά σεμινάρια και ημερίδες εξ αποστάσεως, καλύπτοντας μεγάλο εύρος θεμάτων, με πάνω από 500 συμμετοχές.
Για τη Eurolife ERB, αξία έχει να ενισχύει συστηματικά και με συνέπεια τη στενή σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της. Μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στόχος της είναι να τους ενδυναμώνει περισσότερο, ώστε να μπορούν να αναγνωρίζουν ευκαιρίες και να ανταποκρίνονται ακόμα πιο αποτελεσματικά στις ανάγκες και τις επιδιώξεις των πελατών τους.
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Έκλεισε το deal για το Ιασώ
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Το μέλλον της ασφάλισης ανήκει στον συνδυασμό τεχνολογίας και ανθρώπινης αξίας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Eurolife FFH: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Bite Awards 2026

Life Plan: Επετειακό ταξίδι στο Βιετνάμ και βραβεύσεις συνεργατών

Eurolife FFH: Έξι βραβεία για τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Eurolife FFH: 4ος κύκλος εκπαίδευσης για στελέχη ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη Βόρεια Ελλάδα

ΣΕΜΑ: «Tο “μαζί” σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ»

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Η Eurolife FFH «χτίζει» το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης


















