
Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα δίκτυα συνεργατών της διοργάνωσε η Eurolife FFH την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στο Box Athens, με σκοπό να κάνει μια ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς και να τιμήσει τους συνεργάτες της, βραβεύοντας όλους εκείνους που κατάφεραν να διακριθούν με τις επιδόσεις και το έργο τους.
Πρόκειται για μια εκδήλωση με πολύ μεγάλη αξία για τη Eurolife FFH, καθώς είναι η πρώτη που διοργάνωσε η εταιρεία, έπειτα από δύο χρόνια. Με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να επιτρέπουν μια τέτοια διοργάνωση, η Eurolife FFH τίμησε και χειροκρότησε διπλά τους συνεργάτες της, δίνοντας τα βραβεία τόσο του 2021 όσο και του 2020.
Τα βραβεία παρέδωσαν στους νικητές ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, και ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife FFH, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου.
«Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε από κοντά, γι’ αυτό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαστε ξανά όλοι μαζί, με αφορμή μια τόσο ξεχωριστή συγκυρία», σημείωσε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης. «Οι πολύ σημαντικές, διαχρονικά, επιδόσεις της Eurolife FFH οφείλονται σε μεγάλο βαθμό και σε όλους εσάς. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ απόψε, για να απονείμουμε τα βραβεία και να σας χειροκροτήσουμε για το έργο σας».
Με την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, οι προσκεκλημένοι της Eurolife FFH διασκέδασαν σε ένα ξεχωριστό party, με live μουσική από το συγκρότημα Melisses. «Η βραδιά αυτή ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για εμάς», ανέφερε ο Νίκος Δελένδας. «Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, Eurolife FFH και δίκτυα συνεργατών, να θυμηθούμε όλα αυτά που έχουμε πετύχει, να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας για την πορεία, το έργο και τις επιδόσεις τους σε δύο πολύ απαιτητικές χρονιές. Είναι οι συνοδοιπόροι μας, γι’ αυτό και έχουμε δεσμευθεί να είμαστε συνεχώς στο πλευρό τους, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας όλα αυτά που καταφέρνουν καθημερινά».
Οι νικητές, όπως αναδείχθηκαν στην εκδήλωση, είναι οι ακόλουθοι:

Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Νέα Πρωτοποριακή Εφαρμογή ¨Sofos MedCare¨ από την Sofos Insurance Agency
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Eurolife FFH: Ταξίδι στη Μαδρίτη για την Career Sales Force

Ολοκλήρωση της εξαγοράς της Eurolife Life από τη Fairfax

Ο ΣΕΣΑΕ μαγειρεύει στις 14 Νοεμβρίου για καλό σκοπό

Eurolife FFH: 10 χρόνια συμμετοχής στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Cover Insurance & Eurolife FFH: Επιβραβεύοντας την επιτυχία, επενδύοντας στους ανθρώπους

Victory Promise: Επιβράβευση συνεργατών στην Αίγυπτο

ΤτΕ: Μεταφορά ομαδικού από την Allianz στην Eurolife FFH


















