
H Generali η μεγαλύτερη ασφαλιστική της Ιταλίας, μελετά μια εξαγορά στη Ρωσία αξίας σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων ευρώ (2,4 δισεκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με δημοσίευμα της Il Sole 24 Ore.
Η εφημερίδα ανέφερε ότι η Generali προσανατολίζεται σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται κυρίως στον κλάδο ασφάλισης ζημιών και αναφέρει ως πιθανούς στόχους τις VTB Insurance, Rosgosstrakh και RESO-Garantia. Η Generalali αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος Philippe Donnet είχε δηλώσει το Μάρτιο ότι η εταιρεία είχε διαθέσιμα περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ για συγχωνεύσεις και θα εξέταζε με πειθαρχία το εν λόγω ζήτημα.
Η εφημερίδα ανέφερε ότι η διαδικασία είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο και εξετάζεται ανεπίσημα από την επιτροπή επενδύσεων της ασφαλιστικής. Ωστόσο, το σχέδιο έχει επίσης προκαλέσει ορισμένες ανησυχίες εσωτερικά λόγω της γεωπολιτικής κατάστασης της Ρωσίας.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

14 στελέχη μιλούν για την επόμενη 5ετία στην ασφαλιστική αγορά

Πρόεδρος στην Ένωση Αναλογιστών ο Δ. Χρηστάκος

The Freedom Way: Η νέα δύναμη στις ομαδικές ασφαλίσεις

Ασφαλιστική Αγορά 2026: Ανθεκτικότητα και υπεύθυνη ανάπτυξη

Το θετικό αποτύπωμα της Generali μέσα από τo “Feel the Love”

Εξελίξεις στην υπόθεση της έκρηξης στη ΒΙΟΛΑΝΤΑ


















