ΕΘΝΙΚΗ FULL HEALTH VALUE

Εξοικονομώ – Επιχειρώ: Εκτός λίστας οι ΚΑΔ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα η λίστα με τους επιλέξιμους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Επιχειρώ». γράφει ο Νίκος Μωράκης   Διαβάζοντας την εν λόγω λίστα παρατηρήσαμε ότι οι ΚΑΔ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (66.22) δεν συμπεριλαμβάνονται. Σε επικοινωνία που είχαμε με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο [...]

Sofos Insurance
Εξοικονομώ – Επιχειρώ: Εκτός λίστας οι ΚΑΔ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα η λίστα με τους επιλέξιμους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Επιχειρώ».

γράφει ο Νίκος Μωράκης  

Διαβάζοντας την εν λόγω λίστα παρατηρήσαμε ότι οι ΚΑΔ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (66.22) δεν συμπεριλαμβάνονται.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α) μας ενημέρωσαν ότι γνωρίζουν το θέμα και έχουν καταθέσει δημόσια πρόταση έτσι ώστε οι συγκεκριμένοι ΚΑΔ να προστεθούν στη λίστα.

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εξοικονομώ – Επιχειρώ» ανήκει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας με προϋπολογισμό 200 εκ. ευρώ το οποίο χρηματοδοτείτε από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Οι επιλέξιμες δαπάνες αφορούν την υλοποίηση παρεμβάσεων, με στόχο την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων.

Orizon
Medifirst

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Interlife Mare
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα