
Η Κα Άννα Βλάχου αναλαμβάνει τα καθήκοντα Τεχνικής Διευθύντριας και την καθοδήγηση των πραγματογνωμόνων της εταιρίας.
Η Κα ‘Αννα Βλάχου είναι πιστοποιημένη πραγματογνώμων FUEDI ELAE, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών και απόφοιτος του ετήσιου προγράμματος ασφαλιστικών σπουδών EXECUTIVE DEVELOPMENT in INSURANCE – EDI 2016 του ΕΙΑΣ.
Η νέα Τεχνική διευθύντρια διαθέτει 15ετή προϋπηρεσία και ειδικές γνώσεις στην διαχείριση διεθνών και πολυσύνθετων ζημιών όλων των γενικών ασφαλιστικών κλάδων, ενώ διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και την ενέργεια για να καθοδηγήσει και να αναπτύξει την ομάδα των πραγματογνωμόνων.
Ο κ. Σταύρος Δημόπουλος Γενικός Διευθυντής της Experteam δήλωσε σχετικά «Παραμένουμε προσηλωμένοι στην ποιότητα και στην καινοτομία των υπηρεσιών μας και η επιλογή της Άννας Βλάχου να καθοδηγήσει την Τεχνική Διεύθυνση εγγυάται την επίτευξη των στόχων μας».
Η κα Ντία Κοντοπίδου, Υπεύθυνη Ποιότητας της Εxperteam δήλωσε σχετικά «Από το 2000 είμαστε η πρώτη εταιρία πραγματογνωμόνων στην Ελλάδα με στελέχη που διαθέτουν πιστοποιημένη ασφαλιστική παιδεία. Η Αννα Βλάχου είναι ανάμεσα στις τρεις πρώτες γυναίκες πραγματογνώμονες που έλαβαν τον τίτλο FUEDI ELAE και έχουμε τη σιγουριά πως θα εισφέρει δυναμικά στον ασφαλιστικό θεσμό.»
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ersin Pak: «Ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν και ας κοιτάξουμε μπροστά»

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εγκαινιάζει το νέο της Blog

ΕΑΕΕ & TSB: Ανταλλαγή πρακτικών Ελλάδας - Τουρκίας στις ασφαλίσεις για σεισμό

Η Ατλαντική Ένωση στηρίζει την Maxus στην Auto Athina 2026

Έκτακτη «ένεση» άνω του 1 εκατ. ευρώ στο Επικουρικό Κεφάλαιο

«insurance.mag»: Κυκλοφορεί αύριο με την free press LiFO

Η Karavias Art Insurance στηρίζει το SYNANSTRY ART PROJECT



















