
Στις 3 Δεκεμβρίου 2017, η Στέλλα Ζουλινάκη σύμβουλος ασφαλειών, ιδρύτρια της Feel Safe Insurance, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και μέλος της ομάδας κοινωνικής δράσης “Hopeaholics”, επισκέφτηκε το Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτο Φιλιππάκο, με σκοπό να ζητήσει τη συμβολή του στην Ημερίδα που διοργανώνεται από το εξειδικευμένο portal αυτοκινήτου autogreeknews.gr και την εταιρεία Feel Safe Insurance, στις 13-12-2017, με θέμα “Drive Safe”.
Σκοπός της παρουσίασης είναι η απόκτηση κυκλοφοριακής συνείδησης και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Τα τροχαία ευθύνονται για 2 εκατομμύρια τραυματίες, 350.000 ανάπηρους και 120.000 νεκρούς στην Ελλάδα τα τελευταία πενήντα χρόνια. Τα παραπάνω στατιστικά σοκάρουν και υπήρξαν η αφορμή για την πρωτοβουλία της επικείμενης Ημερίδας που θέλει να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό ενόψει μάλιστα της εξόδου των γιορτινών ημερών.
Ο κ. Φιλιππάκος, ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και Τακτικός Καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία στο κάλεσμα και συντόνισε την ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ελευθεράκη, Διευθυντή Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης / ΑΕΑ, ο οποίος θα είναι και προσκεκλημένος εισηγητής.
Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Airotel Stratoς Vassilikos 6-8 μ.μ.
Σχόλια

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Τα διδάγματα στην Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο Ιράν
Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός
Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πράξεις αγάπης σε 6 κοινωνικές δομές από το ΕΕΑ

Στο 14ο Kallithea Run η EUROINS Ελλάδος ως Μέγας Χορηγός

Εθελοντική αιμοδοσία της MEGA BROKERS: Μια πράξη προσφοράς και ζωής

Allianz – Plus2Feet: Ελπίδα και κίνηση σε ζώα με αναπηρία

Η EUROINS Ελλάδος στο πλευρό του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

20 χρόνια η Allianz δίπλα στο Παραολυμπιακό Κίνημα

Ξεπερνούν τους 30.000 οι δρομείς στον 14ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας με Μέγα Χορηγό την ERGO







