
Η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική, γνωρίζοντας την ολοένα μεγαλύτερη σημασία ενός ιδιωτικού συνταξιοδοτικού προγράμματος, διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό, όπου 5 τυχεροί θα κερδίσουν τα ασφάλιστρα για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου σύνταξής τους, ύψους 1.000 ευρώ ο καθένας.
Κατόπιν συνάντησης με εξειδικευμένο σύμβουλο της Groupama Φοίνιξ προκειμένου να ενημερωθούν για τη δυνατότητα ισόβιας εγγυημένης σύνταξης με το ευέλικτο πρόγραμμα «Οδός Αποταμίευσης – Σύνταξη», οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Συνάντηση με εξειδικευμένο σύμβουλο της εταιρείας μπορούν να ζητήσουν καλώντας στα τηλέφωνα 800 11 93800 (από σταθερό) και 210 3295111 (από κινητό) ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο https://www.groupama-phoenix.com.
Η ημερομηνία λήξης υποβολής των συμμετοχών είναι η 3η Δεκεμβρίου 2010 και η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα διεξαχθεί στις 10 Φεβρουαρίου του 2011 στα γραφεία της Groupama Φοίνιξ.
Σχόλια

Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 50 κορυφαίοι Μεσίτες & Πράκτορες της Ασφαλιστικής Αγοράς (2024)
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Groupama: Αύξηση παραγωγής 6,7% το 2025

Head of Group Life Business Development στην Groupama η Μ. Μαυρομμάτη

Οι ανθεκτικοί οργανισμοί χτίζονται από το HR

Νέο πρόγραμμα από την Groupama για την προστασία επιχειρήσεων από φυσικούς κινδύνους

Οι άνθρωποι της Groupama μιλούν για την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης (video)

Η Groupama στηρίζει το έργο των The Love Van και Αγάπη για Ζωή

Η Groupama έκανε πράξη τη δημιουργία του νέου Κέντρου των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη
















