O γερμανικός αντασφαλιστικός Όμιλος Hannover Re δήλωσε ότι διατηρεί τον ετήσιο στόχο του για κέρδη €600 εκατ. παρά τις μεγάλες απώλειες που υπέστη κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
Συνολικά οι απώλειες της Hannover Re έφτασαν τα €120.1 εκατ. σε σύγκριση με τα €75.1 εκατ. της προηγούμενης χρονιάς, παρότι τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα έφτασαν τα €5.68 δις σε σύγκριση με €5.25 δις το πρώτο εξάμηνο του 2009. Τα καθαρά επενδυτικά έσοδα σημείωσαν πτώση 3.1% στα €551.4 εκατ. και τα καθαρά έσοδα σε επίπεδο ομίλου πτώση κατά 28.3% στα €310.6 εκατ.
Στις αντασφαλίσεις εκτός ζωής, τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα έφτασαν τα €3.27 δις, αυξημένα κατά 6.2%, και παρήγαγαν καθαρά έσοδα ομίλου €215.1 εκατ.
Ο δείκτης φερεγγυότητας έφτασε το 99.5%, από 97.1% το πρώτο εξάμηνο του 2009.
Για τις αντασφαλίσεις εκτός ζωής η Hannover Re συνεχίζει να αναμένει καθαρή αύξηση ασφαλίστρων κατά 4% καθώς και μία σημαντική συμμετοχή στα κέρδη του τωρινού οικονομικού έτους.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
H ψυχολογία στην πώληση και η διαχείριση της άρνησης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG


















