
Μείωση των ζημιών κατά 71% κατέγραψε ο κλάδος οχημάτων στο διάστημα 23 Μαρτίου – 2 Μαΐου του 2020 βάσει των στοιχείων που έχει η Hellas Direct στη βάση δεδομένων της.
Θυμίζουμε ότι στις 23 Μαρτίου επιβλήθηκε το lockdown και ξεκίνησε η απαγόρευση της κυκλοφορίας και η μετακίνηση των πολιτών με βεβαιώσεις.
Σε αυτό το διάστημα καταγράφεται και η μεγαλύτερη μείωση καθώς εν συνεχεία από τις 3 Μαΐου, που έχουμε μερική απαγόρευση των μέτρων μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου έχουμε πτώση στηι ζημιές των αυτοκινήτων και των μηχανών κατά 9% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2019.
Στο επόμενο διάστημα, από τις 7 Νοεμβρίου του 2020 μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου του 2021 η μείωση των ζημιών ανέρχεται στο 44%.
Τα εν λόγω στοιχεία απορρέουν από τα δεδομένα που έχει η Hellas Direct στα ασφαλισμένα οχήματα των πελατών και δείχνουν επίσης ότι από τις 3 Νοεμβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου που έχει γίνει ήδη η άρση της απαγόρευσης από νομό σε νομό έχουμε σε σχέση με το προηγούμενο έτος μείωση κατά 9% των ζημιών.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Οδική ασφάλεια, ξέρεις τι κάνει το Safe Roads project για σένα;

Ορόσημο για την Hellas Direct: Με €20 εκατ. ομόλογο Tier 2 μπήκε στην αγορά Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών του Χρηματιστηρίου Κύπρου

Hellas Direct: Στη λίστα των FT με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη

14 στελέχη μιλούν για τις προοπτικές ανάπτυξης της ασφαλιστικής αγοράς

Hellas Direct: Φροντίζει ακόμα κι αν πιεις να επιστρέψεις ασφαλής σπίτι







