ERGO

Hellas Direct: Μείωση έως και 71% στις ζημιές του κλάδου οχημάτων στο lockdown

Μείωση των ζημιών κατά 71% κατέγραψε ο κλάδος οχημάτων στο διάστημα 23 Μαρτίου – 2 Μαΐου του 2020 βάσει των στοιχείων που έχει η  Hellas Direct στη βάση δεδομένων της. Θυμίζουμε ότι στις 23 Μαρτίου επιβλήθηκε το lockdown και ξεκίνησε η απαγόρευση της κυκλοφορίας και η μετακίνηση των πολιτών με βεβαιώσεις. Σε αυτό το διάστημα [...]

Sofos Insurance
Hellas Direct: Μείωση έως και 71% στις ζημιές του κλάδου οχημάτων στο lockdown

Μείωση των ζημιών κατά 71% κατέγραψε ο κλάδος οχημάτων στο διάστημα 23 Μαρτίου – 2 Μαΐου του 2020 βάσει των στοιχείων που έχει η  Hellas Direct στη βάση δεδομένων της.

Θυμίζουμε ότι στις 23 Μαρτίου επιβλήθηκε το lockdown και ξεκίνησε η απαγόρευση της κυκλοφορίας και η μετακίνηση των πολιτών με βεβαιώσεις.

Σε αυτό το διάστημα καταγράφεται και η μεγαλύτερη μείωση καθώς εν συνεχεία από τις 3 Μαΐου, που έχουμε μερική απαγόρευση των μέτρων μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου έχουμε πτώση στηι ζημιές των αυτοκινήτων και των μηχανών κατά 9% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2019.

Στο επόμενο διάστημα, από τις 7 Νοεμβρίου του 2020 μέχρι και τις 7 Φεβρουαρίου του 2021 η μείωση των ζημιών ανέρχεται στο 44%.

Τα εν λόγω στοιχεία απορρέουν από τα δεδομένα που έχει η Hellas Direct στα ασφαλισμένα οχήματα των πελατών και δείχνουν επίσης ότι από τις 3 Νοεμβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου που έχει γίνει ήδη η άρση της απαγόρευσης από νομό σε νομό έχουμε σε σχέση με το προηγούμενο έτος μείωση κατά 9% των ζημιών.

Designia
Carglass

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα