
Μια ξεχωριστή βραδιά για την οικογένειά της, δηλαδή το δίκτυο των συνεργατών, αλλά και το προσωπικό της, διοργάνωσε η Eurolife FFH , την Τετάρτη 2 Απριλίου στο Hotel Ermou, αναγνωρίζοντας το έργο και τη συνεισφορά τους για τη χρονιά που πέρασε. Η βραδιά ήταν ειδικά αφιερωμένη στους συνεργάτες της εταιρείας που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και περιλάμβανε έναν απολογισμό του 2024 και τις πρωτοβουλίες του 2025, την απονομή των βραβείων στους κορυφαίους συνεργάτες, καθώς και τη βράβευση των νικητών του Διαγωνισμού Δικτύου Πωλήσεων, οι οποίοι έλαβαν ως έπαθλο από την Eurolife FFH τη χρήση αυτοκινήτου.
«Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους εσάς, που με το πάθος και τη συνέπειά σας συμβάλλετε καθοριστικά στην ανοδική μας πορεία» ανέφερε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου απευθυνόμενος στους συνεργάτες και το προσωπικό της εταιρείας. «Το 2024 επιβεβαίωσε πως όταν υπάρχει κοινό όραμα και ουσιαστική συνεργασία, μπορούμε να πετυχαίνουμε διαρκώς όλο και υψηλότερους στόχους. Με μεγάλη χαρά είμαστε και φέτος εδώ για να σας χειροκροτήσουμε και να γιορτάσουμε όλοι τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πετύχατε. Όπως κάναμε τα τελευταία 21 χρόνια, θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας για να σας ακούμε και να στηρίζουμε κάθε σας βήμα, με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, μαζί.»
Ο Νίκος Δελένδας από την πλευρά του, αφού έδωσε τις βασικές κατευθύνσεις από πλευράς πωλήσεων για τη φετινή χρονιά, τόνισε: «Η αποψινή εκδήλωση αποτελεί απόδειξη της δυναμικής και του επαγγελματισμού που διακρίνει το δίκτυο συνεργατών μας. Βραδιές όπως αυτή έχουν ιδιαίτερη αξία για εμάς, καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε το έργο σας και να γιορτάσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Θερμά συγχαρητήρια για όλα όσα καταφέρατε και το 2024.»
Με την ολοκλήρωση των ομιλιών και των βραβεύσεων ακολούθησε ένα μεγάλο party, με ένα ξεχωριστό live από την Άννα Βίσση.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες
Τα data που «κρύβονται» στις ασφαλίσεις υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Victory Promise: Επιβράβευση συνεργατών στην Αίγυπτο

ΤτΕ: Μεταφορά ομαδικού από την Allianz στην Eurolife FFH

Eurolife FFH: Δύο σημαντικές διακρίσεις στα Bite Awards 2026

Life Plan: Επετειακό ταξίδι στο Βιετνάμ και βραβεύσεις συνεργατών

Eurolife FFH: Έξι βραβεία για τη δέσμευσή της απέναντι στην υπογεννητικότητα και τη στήριξη της οικογένειας

Eurolife FFH: 4ος κύκλος εκπαίδευσης για στελέχη ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη Βόρεια Ελλάδα

ΣΕΜΑ: «Tο “μαζί” σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ»


















